Vytisknout

Doba covidová má další a další zvláštnosti. Tak v roce 2018 Gérard Depardieu prý znásilnil dvacetiletou herečku. Začínající elévku. Dychtivou, cudnou slečnu, které byl 69letý velmi bohatý herec patronem. První žalobu smetl soudce ze stolu jako nesmysl. Ale #MeToo je #MeToo a tak se vyšetřování po dvou letech obnovilo. Řeknete si, spravedlnost není slepá a je to dobře. Jenomže...

Jenomže první žaloba byla smetena ze stolu z logického důvodu. Chudák holka, na které se prý dopustil znásilnění a sexuální agrese 7. srpna 2018 v jeho pařížském bydlišti. A co následovalo? Chudé děvče toužící po prknech slávy uvedlo, že ji Depardieu zneužil během neoficiální zkoušky jedné divadelní hry. A toto zděšené, zneužité děvče se znovu vrátilo o týden později 13. srpna 2018 a překvapeně opět ji Depardieu prý zneužil během další neoficiální zkoušky divadelní hry.

Celý týden děvče naivní si myslelo, že další zkouška už bude jenom o hraní. A ono né, ono se to děvče vrátilo a opět se zneužívalo a znásilňovalo. A na hraní se zapomnělo.

Vážně je to normální? Takže on jí chudinku znásilní a zneužije a ona se za týden k němu znovu rozjede, vrátí se do jeho čtvrti, dívá se opět na zkoušce do očí svému tyranovi a przniteli, čehož on znovu zneužije? Jasně, kde kdo kde co využije a že to soudce smetl ze stolu bylo logické stejně jako to, že se hraje o velké peníze, tak pro obnovu procesu se udělá vše. Ten problém je ale jinde.

 

Kdyby za podvodné obvinění #MeToo padaly stejné tresty, jako by byly pro skutečného pachatele, pokud by se skutečně znásilnění stalo, bylo by asi o tom zbytečné se víc rozepisovat. Jenomže proč nezkoušet vydírat, když to dotyčné dámy proslaví a žádný faktický trest nedostanou? A není to první očividné vydírání, když byl nedávno obviněn i devadesátiletý stařec na kolečkovém křesle George Bush starší? Nikoliv za mlada, ale nyní?

 

Kam až ta zvrácennost multikulturně trans genderová včetně #MeToo chce dojít a proč normální lidé mlčí a stále ustupují?