Vytisknout

Jaká jsou v Rusku protiepidemická opatření? Asi vůbec žádná. Jestli nevěříte, tak se podívejte na tento koncert z moskevského stadionu Lužniki z minulého týdne, na oslavu znovusjednocení Krymu s Ruskem.

 

Большой праздничный концерт в честь семилетия воссоединения Крыма с РФ, 18.03.2021

Zajímavé je to hlavně proto, že je tam skoro sto tisíc lidí bez rozestupů a drtivá většina bez roušek. A přesto se v Rusku šíří epidemie koronaviru méně než u nás. Jak je to možné že v Moskvě může slavit na stadionu sto tisíc lidí a my nesmíme do hospody ani do vedlejšího okresu? Protože v Rusku nevládnou šílení vakcinologové, kteří si vzali jako rukojmí deset milionů občanů, tak jako v České republice.

Nejsme žížaly, abychom dokázali žít ve sklepích a katakombách. U nás vládne 50 magorů a ti zdemolovali celý stát!

Všude mainstream vyřvával, jak se hroutí Rusko, mrtví leží v tisících u silnic a mrazáky kolabujících nemocnic se plní. Pak příjde statistika a ejhle: vše je lež a podvod šmejdů dezinformačních Evropských hodnot a hoaxových domů vytvářející dezinformace včetně Radio Free Europe.

Skutečnost: v České republice s covidem údajně zemřelo 25 000 lidí. V Rusku 93 000 lidí. Jenomže jenom samotná Moskva má tolik obyvatel, jako Česká republika. Testů tam dělají 300 000, ve špičkách 600 000.

Takže

Česká republika: 10 mil. obyvatel   25000 zemřelo s covidem   totální válečný stav

Rusko     140 mil. obyvatel   zemřelo 93 000 s covidem   totální svoboda a lidé se baví, žijí a pracují.

Jen tak mimochodem: všimli jste si, jak zoufalý dezinformační mainstream přestal dávat zprávy z Ruska od té doby, co to zvládli a Rusko zase vesele žije? Proč by měli žádat miliony vakcín, když to nepotřebují? A probruselská dezinformační scéna dostává další šílené trhliny a odhalené lži Evropskou unii deptají.

Chce se nám v tom profízlovaném, prolhaném probruselském spolku Pirátů, TOP 09 a podobných udavačů ještě žít? Neměli bychom udělat k volbám referendum, zda je nás Brusel hoden? Nemáme od těch podvodníků odejít? A k tomu Jourová...