Kam až vede nenávist k mužům díky propagandě  LGBTIQ dotáhly do úplné dokonalosti dvě lesbické zrůdy v Brazílii. Uřízly mu zaživa (vlastní matka!!)v šesti létech penis, nakonec devitiletému vypíchly oči, obličej roztrhaly na kusy, aby chlapečka nikdo nepoznal! Byl to chlapeček a prý ekonomická přítěž!

 

Jeho matka ho zabila, roztrhala  a rozřezala na kousky a poté skryla v kufrech. Zvěrstvo na chlapečkovi Ruhanu Mayconovi se stalo v Samambaii, asi 20 kilometrů od brazilského hlavního města Brasilia.  Ženy chlapečka pět let týraly, mučily a nechaly dítě ve stavu podvýživy, a nikam nechodil,  aby se vyhnuly kontrole ze strany úřadů. Chlapečkovi udělali z kraťoučkého života peklo: protože se nenarodil jako lesba, zrůdy mu uřizly zaživa přirození a vyděšená policie odhadla, že dva roky byl bez ošetření a našly jenom zohavené zbytky po uříznutí.

Obě lesbické zrůdy pak roztrhaly Ruhanovu tvář a vypíchly oči, poté ho zbavily hlavy, roztrhaly i tělo na kusy a skryly kousky v několika kufrech. Při vyšetřovaní tvrdily, že chlapeček by byl jenom ekonomickou zátěží a ženy jsou budoucnost.

A nakonec, aby matka  Rosana da Silva Auri Candido skryla zločin,  nahlásila zmizení dítěte. rhuan

 těžce utýraný chlapeček Ruhan

Po vyšetřování byla zatčena 27letá Rosana da Silva Auri Candido, matka malého Ruhana, a 28letá společnice Kacyla Priscyla Santiago Damasceno.

Osmiletá dívka, která byla svědkem smrti a zohavení devítiletého Rhuana Maycona ze Silvy Castra, musela být vyslechnuta ve zvláštním prohlášení (6.3.2019). Otec dítěte, agent věznice Rio Branco (AC) Rodrigo Oliveira, dorazil z města Brasilie (06.02.2019), aby znovu našel svou dceru. V prosinci 2014 ji unesla její matka, řemeslnice Kacyla Priscyla Santiago Damasceno Pessoa. Takže unesená holčička viděla, co se stalo chlapečkovi. Měla štěstí, že byla holčička!

Výmluva na ekonomickou zátěž, když mu uřízly přirození je hnus! Orientace je jasná!

Delegát plánuje jít do Acri, aby zjistil, jaké byly životy dětí, než začaly tajně žít s Kacylou a Rosanou.

To jsou výsledky šílených zvěrstev dostávajících se k nám z USA a zatímco dříve za to byly strašně tvrdé tresty, dnes dokonce se k těmto zvěrstvům vede gender - LGBT propaganda!

 

 "Používali posvátné slovo Bible pro své vlastní zájmy. V Texasu [USA] vytvořili sektu založenou na výkladu Bible. To je nebezpečí, mají fanatismus. Trápili spoustu lidí v Rio Branco [AC, kde se narodili]. Rosanina matka je neo-letniční, představující si dva homosexuály zakládající křesťanskou církev. Kde to ale viděly? Bible odsuzuje homosexualitu (sic). Je to otázka, která se musí stát celonárodní debatou. Jsou to dvě ženy s úplnou základní školou bez záznamu v trestním rejstříku."vysvětloval jejich právník či obhájce. 

 

Wikipedie Letniční hnutí

V České republice je několik církví, které se orientují na romskou komunitu. Jedním z prvních hnutí, které po sametové revoluci získalo oblibu Romů, bylo letniční hnutí, které svoji popularitu získalo pravděpodobně svým entiziasmem a hlubokým prožíváním víry. Dnes je na území Čech a Moravy několik set romských letničních věřících. Letniční hnutí nevyžaduje znalost církve a nemá pevně stanovenou liturgii. Důležité je emocionální nasazení kazatelů i věřících. Výrazným rysem letničního hnutí je produkce hudby, a to nejen popové, která má sakrální charakter, ale i romské. Romskými muzikanty jsou zpívány romské písně v romštině, češtině nebo slovenštině. Po každé písni následuje bouřlivá odezva věřícího publika. Zpěvem a tancem je zprostředkován osobní kontakt s Bohem.

 

I u nás se rozjíždí tvrdě propaganda proti normálním mužům: v čele je Jourová a Piráti. (Přitom je Bartoš ženatý) Každoročnímu festivalu Prague Pride na podporu LGBT+ hnutí hrozí, že přijde o pravidelný příspěvek od města. Pražští zastupitelé totiž minulý pátek neschválili finanční podporu ve výši 650 tisíc korun. A tak budeme hlasovat znovu, říká Pirát Hřib.

Pirát Bartoš a královna Europride Jourová

Rodina, maminka a tatínek musí zmizet z našeho slovníku navždy! A zvěrstva už se objevují i v našich školách a učebnicích!

 

 Aby bylo jasno: homosexualita není zločin. Ale šílená, zrůdná a fanatická propaganda vyvolá běsy a beztrestnost, někdo si tímto zvěrstvem dokonce díky propagandě připadá jak vyvolený Bůh. (I když v tomto případě ne). A hlavně, jak se u nás díky covidu vše krásně utajilo a Jourová se stále prsí jako královna Europride.