Prezident Trump vydal prohlášení k probíhajícímu arizonskému forenznímu auditu voleb do okresu Maricopa v roce 2020. V něm kritizoval demokraty za pokračující úsilí o ukončení forenzního auditu.

 

“They Sent a Team of 100 Lawyers to Stop It Because They Know What the Result -Will Be” – President Trump Slams Democrats in Latest Statement on AZ Audit

President Trump slammed Democrats over the continued efforts to shut down the forensic audit.

Bývalý americký prezident Donald Trump v něm ocenil volební zkoušku týkající se okresu Maricopa v Arizoně, a ostře napadl Demokratickou stranu, že se pokuší podkopat úsilí o spravedlnost. A příznivci Trumpa jásají, že se nevzdává: neuvěřitelná organizace a integrita v Arizoně ve vztahu k podvodným prezidentským volbám v roce 2020. Jsou to velcí američtí vlastenci, ale vidíte, že radikálně levicová demokratická kampaň brzy začne."

 

A Trump pokračoval:

„D.radikálně levicová Demokratická strana šílí z forenznímu auditu a odhalení podvodů s prezidentskými volbami v roce 2020, který v současné době probíhá ve státě Arizona. Poslali tým více než 100 právníků, aby se pokusili audit zastavit, protože vědí, jaký bude výsledek zkoušky sponzorované Arizonským senátem - a pro Demy to nebude dobré. Test bude probíhat nezávisle a bez vzájemného prospěchu, ale demokraté o něm nechtějí slyšet, protože vědí, že by přišli o Arizonu a další podvodně získané volební státy na celostátní úrovni.

Vědí také, že arizonské státní právo nemá schváleno prakticky žádné z jejich mnoha nominací, což je zcela ÚSTAVNÍ. Obyvatelé Arizony jsou velmi naštvaní stejně jako lidé v naší zemi. Pokud nemůžeme mít svobodné a spravedlivé volby, nemáme žádnou zemi.

Audit musí pokračovat. Amerika si zaslouží PRAVDU!"

Zdroj: www.thegatewaypundit.com

 

A ve vzduchu visí stále silnější otázka: proč má liberální stoka Bidenů, Demokratů, stejně jako u nás odporných Fischerů, Votápků, Kolářů a Hřibů takovou hrůzu z kontrol a obhájení pravdy, když tvrdí, že jedině oni jsou PRAVDA A ZÁKON  a kdo o tom pochybuje, je dle nich vlastizrádce?