I když malinkatý rozdíl v hladovce bude. Pan bývalý ministr vnitra Tomáš Hradílek drží hladovku, aby zastavil opětovné zvolení Miloše Zemana prezidentem. Já budu držet hladovku za zrušení stran, které od roku 2000 přivedly náš stát do marasmu: ODS, ČSSD, KDU-ČSL, TOP09 a jacísi starostové, kteří se potulují Parlamentem nějak napříč.

 

 Že je to soutěž v pokročilé demenci?

Plně souhlasím, ale když toto podporují mainstreamové weby jako úžasnou novou formu demokracie, tak proč on, když né já? Navíc se z těchto stran staly pidistrany, tak když se sejdou v nějaké hospůdce a sami se u piva zruší, jak bude krásně v naší matičce zemi české.

 

Jmenovitě

 

 Táňa Fischerová, herečka, politička
Petr Havlík, publicista, podnikatel
Olga Sommerová, dokumentaristka
Marta Kubišová, zpěvačka
Marie Rút Křížková, literární historička

Jan Ruml, politik, publicista
Fero Fenič, producent a režisér
Michael Kocáb, hudebník, politik
Fedor Gál, sociolog, podnikatel
Ivan Fišera, sociolog
František Kostlán, publicista ROMEA.cz
Věra Roubalová Kostlánová, psychoterapeutka
Břetislav Rychlík, režisér
Josef Pleskot, architekt
Helena Třeštíková, dokumentaristka
Adam Komers, živnostník, publicista
Vladimír Just, teatrolog
Dana a Radim Fiedlerovi, autoři petice

Více než 113 tisíc lidí nechce opětovnou kandidaturu Zemana - skončili jsme u čísla 3210



Proč tuto (promiňte) zhovadilost píši?

Protože tím chci ukázat, jak ty údajné demokratické strany se chovají "demokraticky" a podporují extrémisty a zvrácenosti a současně o ostatních mluví a píší, jací jsou extrémisté. Přitom z logiky je jasné, že extrémista, či spíše je cvok pan Hradílek a místo, aby mu to řekli do očí, ještě ho v té demenci podporují. Demokraticky.

Pravdou však je, že zde už menšiny a neziskové organizace mají právo udávat, lustrovat a vylučovat a za tento totalitní zločin jsou zodpovědné strany, které si stále bůhvíproč říkají o sobě, že jsou demokratické.

Takže když zvítězí ve volbách pan Zeman, stačí jeden pošuk a pár nenávistných červených karet, vítěz odstoupí a na jeho místo nastoupí ten, co prohrál?

A v České televizi defilují prapodivné hlavy, bijící se v prsa jako demokratické, že sice vyhrálo ANO, či SPD, ale zvolilo je jakési nesvéprávné stádo, protože každý normální by přece zvolil Hermany, Gabaly, Sobotky, blondýny Tesky a jedině díky Putinovi, který tomu stádu nařídil, koho volit, dopadly volby, jak dopadly.

A já obdržel milión rublů od Putina, abych držel hladovku, aby oněch pět pidistran odstoupilo a rozpustilo se.

 

P.S. Pan Hradílek prý hladovku už přerušil, je v péči lékařů (nebo psychiatrů?) a já se jdu najíst také. I když já se hlásím k tomu, že výše napsané je kravina, bojím se, že ty demokratické strany to nepochopí a příště vyrukují s další, podobnou demencí.

 

  My, níže podepsaní občané a občanky České republiky, žádáme pana Ing. Miloše Zemana, aby již nekandidoval v dalších prezidentských volbách. Shodujeme se na tom, že prezident České republiky by měl být především člověk moudrý, čestný, schopný sjednocovat, nepoplatný jednotlivcům či jen jednomu politickému uskupení, člověk hájící zájmy České republiky, a v neposlední řadě ten, o jehož životní síle není pochyb. Vážený pane Zemane, na setkání s občany 8. 11. 2017 jste řekl panu Tomáši Hradílkovi, který Vás otevřeným dopisem podpořeným hladovkou vyzval již znovu nekandidovat, tato slova: „Pokud se nemýlím, v pondělí moje žena převzala 113 tisíc podpisů občanů České republiky, kteří mě naopak žádají, abych kandidoval. …každý občan má stejná práva a povinnosti. Vy nejste víc než 113 tisíc občanů a nejste jim nadřazený. Proto budu kandidovat.“ Jsme přesvědčeni, že je více než 113 tisíc občanů, kteří by Vás z různých důvodů stejně tak rádi požádali, abyste již nekandidoval, a to přesto, že jste bezesporu výraznou politickou osobností. Pan Hradílek není sám, kdo Vás žádá a kdo si myslí, že Vaše kandidatura již není pro naši zem prospěšnou věcí a může proto poškodit kandidáty, které naše zem nyní potřebuje, a tím i nás všechny.


Radim Fiedler, Dana Fiedlerová    Kontaktujte autora petice