Je normální, aby Česká televize vysílala nepřetržitě od rána defilé zvracejících politiků, kteří tam jsou pouze z důvodu castingu a nikoliv z určitého zákona? Proč platíme stále stejné vysílání pouze s obměnou čárek a teček, když výpovědní hodnota těchto žvástů je menší, než diskuze pivních štamgastů před zavírací dobou?

 

Kalousek se náramně baví. My Ne!!

 

Pro poslance je to zábavné. Nudí se, nemají co dělat, tak žvaní v televizi. Občas je vidět, že nevědí co říct, tak natahují nakrucování a casting, co nejdéle to jde.

Ale vážně máme platit tuto demokratickou žumpu, vážně máme platit ještě jejich stupidní vystupování, kdy stále někdo cituje někoho, zatímco práci nikdo nedělá?

Pouze opakují slova o vládě v nedůvěře, o vládě v demisi a při stálem opakování se chovají  jak dementní děti v ústavu a uculují se, jak to lidem zase nandali, ale ty dementní děti však za to narozdíl od Bartošků, Kalousků a dalších politických hvězd nemohou.

Prosíme, nemohou dostat poslanci k mikrofonu i blicí pytlík, aby ty zvratky nelétaly až k nám do obýváků, protože tento program České televize nám běží, i když ho vypneme.

 

Proč sakra máme platit práci poslanců, kteří se už bez blicího pytlíku neobejdou ani ve veřejnoprávní televizi, trapný Kalousku?