Neuvěřitelnou zprávu vydlala ČTK: už po několikáté je zdrojem, že obvinění a poškození z otrokářství a obchodování s otroky jakožto poškození otroci jsou z České republiky! Je to snad můj bratr? Je to snad můj otec?

 

ZPRÁVA ČTK

V případu zotročování Čechů obvinily britské úřady dalších šest lidí

Britské úřady obvinily dalších šest lidí v rámci rozsáhlého případu obchodování s lidmi a moderního otrokářství, jehož oběti pocházely z Česka.  Již na jaře byli v souvislosti s touto kauzou obviněni dva Češi.

 

 

Tato mnohoznačná obvinění se hrubě dotýkají rasismu na českém národě, protože nikde ze zpráv BIS není známo, že by byl v České republice otrokářský řád zaveden, natož, aby se zde provozoval.

Jak je tedy možné, že je část české společnosti vydávána za otrokáře, či otroky? Z Česka je třeba i Slovák Fedor Gál, Slovák Fero Fenič, nebo je snad zatčen Slovák Andrej Babiš, který je na navštěvě Velké Británie? Nemají snad obě skupiny svá jména?

 Máme tedy podezřívat z otrokářství našeho premiéra Babiše?

Kdy skončí tato zrůdná korektnost a začneme opět nazývat vše dle skutečnosti a faktů?

 

Zdroj Novinky, ČTK

 

(Mimochodem, všimli jste si, že už ten kolektivní rasismus mnozí lidé berou jako samozřejmý: my Češi jsme otrokáři a mohou na nás kydat hnůj ve velkém? Kdo jsou to ti ČEŠI?)