Patnáctileté děti nám, účastníkům Palachových týdnů vykládají, co jsme dělali, kdo byl Palach a přednášejí nám v České televizi, co tam bylo. Až se skoro stydíme, jak těžce za nás dnešní  15 - 20 letí studenti bojovali. Vážně ten idiotismus České televize nemá konce?

 

Možná do tří let zjistí Ústav totality, že Palach byl ve skutečnosti americký hrdina, který vlastnil 50 samopalů, deset tanků a 20 letadel Mig 15, s kterými připravoval těžký útok proti Brežněvovi. A děti Palachových ústavů vybádají, že Palacha zapálil Lenin s Brežněvem a budou pro ně žádat trest. Vážně ten idiotismus České televize nemá konce? Nakonec velký Venca Moravec dokáže, že byl Palachův spoluhrdina. Nakročeno k tomu má...

 

Mladý svazák ví, kde je jeho místo

 

A o co ve skutečnosti jde?

V roce 1989 v lednu už na Václavském náměstí Palachův týden byla více fraška, než demonstrace. Lidé povykovali jak Jau Jau Biomasová Bursíková Žáková, ale přestali se bát. I na záběrech vidíte, jak ječí že jsou biti, a policisté se většinou brání, že je nikdo nemlátí, ale pouze je odnášejí. A mělo to jasnou příčinu: generálního tajemníka ÚV KSSS, Michaila S. Gorbačova, který nastoupil do tehdy nejvyšší politicko-mocenské pozice v r. 1985. Od té doby začala Perestrojka a SSSR se přestalo o satelity zajímat. Pouze zbytek extremistických bolševiků měl strach, jaký trest pro ně bude.

I když to badatel z ústavu ví líp než my: narodil se v roce 1973

 

Skutečně ostré střety byly mezi léty 1969 - 1974 v době normalizace, kdy nikoliv policisté, ale STBáci v kožených bundách byly stvůry. Ti si totiž mohli dovolit cokoliv a byli beztrestní. Česká televize a ti dnešní měniči historie v čele s BIS lžou. My se totiž nebáli policistů, protože ti se museli řídit dle litery zákona a dokonce když to přehnali, měli sami strach. Samozřejmě že pendreky v rukách měli a používali je, ale to bylo předvídatelné a oni masakrovat nesměli.

 

Ten skutečný strach mezi léty 1969 - 1974 šel odjinud

Mezi demonstranty se vmísily lidské zrůdy a ty směly vše. Klidne vás vzít do průjezdu, zlámat ruce, nebyli dohledatelní, neměli značení, neměli čísla a nikdo jim nevelel. Masakrovali dle své zrůdnosti a zvrácených choutek.  Ale jedna věc pro tyto tupé bijce společná: my, kteří se pohybovali v davu a měli zkušenosti, snadno jsme je odhalili. Proto to většinou odnesli poctiví protestující, netušící co vše je možné. Ti blbečkové totiž zásadně nosili krátký obušek (většinou) v levé části kožené bundy. Takže když jsme viděli, jak se někdo mezi nás cpe a měl vyboulenou bundu, byl to signál, že se máme klidit. Bohužel ti naivní to od nich občas odnesli. A pak jsem neuměl pochopit ty v prvních řadách, co v lednu do půli pasu čelili hasičským proudnicím a ranám obušků. Já se domnívám, že museli být pod nějakou návykovou látkou, aby to vydrželi, ale nevím, nechci spekulovat víc, než je zdrávo a důkazy nemám.

A v roce 1989 už to byl takový odvárek a nyní to vypadá, že tam byli všichni studenti dnes defilující v České televizi. Jak ti z SSM mladých komunistů tak dokonce dnešní viz úvodní foto, či komik Blažek, který nám vykládá, co jsme si tenkrát měli myslet. Tydýtové veřejnoprávní televize a až se přidá Venca Moravec a odsouhlasí BIS, bude dílo dokonáno. Oni vědí vše, i když tenkrát nežili nebo byli u maminčina prsu...

 

 Je to náhoda, že nám ve veřejnoprávní televizi defilují stále mladší a angažovanější pitomci, kteří nám říkají, co jsme si měli myslet a dělat? A dokonce těch bojovníků proti totalitě je rok od roku stále víc!!