Zvěrstva Pirátů už neutají a hnis posílením vytéká po celé republice. Udavačská parta extremistů vyhrožuje, kádruje a premiér Babiš měl bohužel pravdu, když o Bartošovi a spol. mluvil, jak mluvil.

 

A demokracie jde do pryč. Tak k čemu jsou volby? ANO vyhrálo v deseti krajích a všude je vítěz vyhnán. Bolševismus propukl v plné míře: je rok 1917 a Velká říjnová revoluce nikoliv z Ruska, ale za podpory Bruselu je zpět! Volby se obrátily v prach a volič je jen hnůj a odpad na poli. Pašalíky si rozdělují neúspěšní a totalita narůstá. Jourová jásá?

 

Piráti vznesli požadavek, abych se vzdal mandátu krajského zastupitele. To svědčí o tom, že byť se tato strana honosí striktním dodržováním zákona a morálkou, tak obé tyto věci jsou našim novým kolegům v zastupitelstvu na hony vzdálené. Zvlášť komický je tento požadavek v souvislosti s tím, proč je vlastně vyslovován. Odpovědí na dotaz, proč to piráti chtějí bylo, že mě nemají rádi a nemají ke mně důvěru. Chápu, že někdo přijde a chce funkci hejtmana, i když na to nemá příslušný počet mandátů. Ale to je zkrátka vyjednávání, chcete-li obchod. Někdy slušný, někdy neslušný. Chápu. Ale chtít po někom, aby se vzdal mandátu, je za hranou jak ústavnosti, tak i morálky. Takový požadavek nemá obdoby. Dotyčná strana tím dává najevo naprosté pohrdání těmi voliči, kteří daného zastupitele zvolili.

A aby to bylo ještě zmatenější, místopředseda Starostů a nezávislých Petr Gazdík kvůli neshodám při vyjednávání koalice ve Zlínském kraji začal zpochybňovat možnou budoucí spolupráci s Pirátskou stranou při volbách do Poslanecké sněmovny. O té by mělo zítra hlasovat předsednictvo a celostátní výbor strany. Gazdík se však rozhodnutí o spolupráci pokusí odsunout. „Navrhnu, aby se tak zítra nestalo. Chování Pirátů bude mít dopad na celostátní politiku,“ vysvětlil pro Českou televizi. Důvodem je to, že ho Piráti podle jeho slov podrazili ve vyjednávání.

 

A už se jedná o koryta

Už se perou, už se perou, já to říkala ze začátku, že si čumáky rozbijou... (Slunce, seno a pár facek)