Děs! Vrábela, který je propojený na NATO propojit s eROUŠKAMA a dát dohromady s partou viz foto pod plukovníka Prymulu je něco tak neuvěřitelného, že se to dá snad srovnat s nástupem Čepičky do vrcholové funkce!

 

Pane Prymulo, přestal jsem vám věřit: odstupte!

Docent Flégr je magor: rozhazuje rukama a predikuje vymření všech obyvatel České republiky. Pokud se tak nestane, a on tvrdí že už je po dvanácté, musí okamžitě odstoupit ze svých funcí a omluvit se národu v pokleku!

V opačném případě zde bude omluva přes celý web!

Zdá se totiž, že Flégr je nastrčená figurka, která má vyděsit občany, aby všechny svobody předaly tomuto komandu!

 

 BABIŠI, STÁLE NEVIDÍTE TEN PRŮSER, NEBO NECHCETE VIDĚT!

Vážení spoluobčané, nyní pouze fakta, kdo je kdo a koho dal plukovník Prymula dohromady

  • Vyhlášen nouzový stav
  • eROUŠKA sleduje všechny kontakty v České republice
  • Analytik František Vrabel

František Vrabel je sériovým podnikatelem se zkušenostmi ze Silicon Valley. Na boji proti dezinformacím spolupracuje s NATO, jeho tým získal od vlád Velké Británie a USA 250 tisíc dolarů. (info iROZHLAS) Takže je prý proto nezávislý a pronásleduje pouze ty, co mají odlišný názor než Brusel a NATO. Analyzuje 90 % světového zpravodajského obsahu. „Obrat je stále pod 100 milionů korun, ale v příštím roce ho nepochybně výrazně překročíme. A budeme se muset rozkročit také směrem k sociálním médiím,“ říká František Vrabel. 

Na úvodním foto od leva

  • Jakub Kalenský

je externí spolupracovník Deníku N a analytik amerického think tanku Atlantic Council. Souhrnně: každý, kdo není pro Brusel a NATO je nebezpečný dezinformátor a zločinec. Je pouze jedna parva a tu mají naši vůdci. Každý, kdo napíše něco pochvalného o Rusku či Číně je automaticky jejich agent a je nutné jej dát na listinu nebezpečných zločinců. Našel  jedince, kteří šíří ruské lži i ve větších stranách. „V ČSSD bych jmenoval například pana Foldynu, v ODS to zase byl Václav Klaus mladší. Nemáme jich málo,“ upřesnil. Jakub Kalenský svědčil na slyšení týkajícím se ruských útoků na prezidentskou volbu. Mimo jiné řekl, že šíření dezinformací by měl Západ trestat, o Miloši Zemanovi mluvil jako o prokremelském prezidentovi.

František Vrábel je přímý spolupracovník plukovníka Prymuly a tudíž je nemožné, aby byl mimo dosah eROUŠKY.

  • Michal Koudelka, ředitel BIS

V březnu 2019 se Koudelka sešel v sídle americké Central Intelligence Agency (CIA) v Langley s ředitelkou CIA Ginou Haspelovou a obdržel Tenetovu cenu za zahraniční spolupráci! Prezident Zeman už ho poněkolikáté odmítl povýšit. Pod ředitelem Koudelkou se stále opakuje klišé o webech napojených Rusko za ruble, ale prý vždy na dotaz to odmítá potvrdit. Přitom údajný konspirační seznam dezinformačních webů vznikl na území slovenské mafie pod názvem Konspirátori.sk! Samozřejmě se nejedná o analytický seznam, ale jak sám Vrábel přiznal, jedná se o přesunutí miliard od svobodných webů a médií k těm, co chválí Brusel a NATO. Po roce byl první atak a fantasmagorie BIS: Podle výroční zprávy BIS pod Koudelkou za rok 2017 je vliv sovětské verze moderních dějin a proruského panslovanství na výuku historie, českého jazyka a literatury součástí ruské hybridní strategie. Historici a učitelé tento výrok odmítli!!!

Výroky o Novičoku či Navalném bez důkazu všichni známe a netřeba se rozepisovat.

 

  • USA: vojenští poradci jako zdravotníci přiletí před 28. říjnem 2020, kdy je státní svátek a zem je ochromena koronavirem za výjimečného stavu!
  • Státy jsou šíleně předlužené a nastala fantasmagorie: záporné úroky!
  • Totální rozvrat ekonomiky: šílené zadlužení půl bilionu, přoští rok možná to samé a tím se stáváme doživotními vazaly Bruselu
  •  A nyní další fakta, která se nedají vyvrátit: data, která nám předkládá plukovník Prymula jsou skutečně prapodivná a zde se na ně podívejte: prý je fake news opakované testy. Přitom přímo na MZCR je toto: Vývoj denního poměru (v %) počtu osob s nově prokázaným onemocněním a celkového počtu provedených testů (včetně opakovaných testů u stejné osoby) Tak sám sobě Pramula vypouští dezinformace a Vrábel ho nezarazí?

 

 Dále, není divné, že expert Vrábel, který ze zahraničí dostává na šmírování občanů desítky miliónů není použit na záchranu životů, ale na likvidaci jiného názoru?

Mnozí jsou překvapeni, že bijí na poplach tak odlišné, dokonce fanatické rozdílné povahy, ale všichni tuší, že ve vzduchu je temno a děsivá hrozba. Takže Soukup na Barrandově, Václavové Klausové a tisíce slušných politiků je v pohotovosti o šílené vládě, ač si jinak nemohou přijít na jménu a i zde jsme o obrtlíku např. Soukupa psali. Ale strach, aby se neopakoval rok 1938 s Mnichovskou zradou je tak velký, že se musíme dát dohromady a čelit děsivému sevření, které se na nás valí.

Stejně jako další bijeme na poplach! Záštitu nad tím drží Jourová a stačí se podívat na weby Aktuálně.cz, výhrůžky Václava Moravce, konfidentní seznamy Evrovských hodnot okopírovaných od slovenské mafie Konspirátori.sk a dalších.

 

Odpůrci vládních opatření se sejdou 28. října

Podle seznamu ohlášených akcí z webu pražského magistrátu bude akce s názvem Manifestace za svobodu a pravdu odsuzující teror a manipulaci probíhat od 11:55 do 15:00 vedle Staré celnice na náměstí Republiky. 
„Vezměte si něco k sezení, polštáře, polystyrény či molitany, deky apod. Abychom zabránili provokatérům k násilí, budeme sedět na dlažbě. Nesmí se stát, aby se mezi nás dostali provokatéři jako na Staroměstském náměstí!

Zdroj: https://www.idnes.cz/praha/zpravy/dalsi-shromazdeni-manifestace-za-svobodu-praha.A201021_100523_praha-zpravy_rsr

 

Vážně to nebyl provokatér?

P.S. Už je slyšet vtipy na to, zda sem nepřiletí 28 vojenských poradců na 28 bombardérech Boeing B-52...

 

Zdroje

Nouzový stav a mimořádná opatření – co aktuálně ... - Vláda ČR

eRouška – součást chytré karantény – Aplikace na Google Play

plukovník a ministr Roman Prymula – Wikipedie

Fake news o koronaviru sílí, matoucí zprávy od vlády narušují důvěru lidí, říká Vrabel. Nově radí Prymulovi

Michal Koudelka – Wikipedie

Analytik Vrábel: Dezinformační weby chceme připravit o ...

Češi ze Semantic Visions vidí i budoucnost: Příběh firmy, která ...

Mnichovská dohoda (neboli Mnichovská zrada)

Ministerstvo obrany Přiletí 28 vojenských lékařů z Národních gard Nebrasky a Texasu