Vážně myslíte, že jsme všichni idioti a že protestujeme proti vakcíně z plezíru, nebo negramotnosti? Co je vakcína Comirnaty od firem Pfizer a BioNTech? Vakcíny od Moderny a Pfizeru/BioNTechu jsou tzv. mRNA vakcíny, které jsou poprvé v historii podávány lidem.

 

Popis

 Německá společnost BioNTech uzavřela partnerství se společností Pfizer při vývoji a testování vakcíny proti koronavirům známé jako BNT162b2 značky Comirnaty. Stejně jako vakcína Moderna je vakcína Pfizer-BioNTech založena na genetických pokynech viru pro tvorbu bílkoviny. mRNA uvnitř mastné skořápky. Vakcína používá messenger RNA, genetický materiál, který naše buňky čtou, aby vytvořily proteiny. Molekula - zkráceně nazývaná mRNA - je křehká a naše přírodní enzymy by ji rozřezali na kousky, pokud by byla injikována přímo do těla. K ochraně své vakcíny Pfizer a BioNTech obalují mRNA do olejových bublin vyrobených z lipidových nanočástic! 

Vážně toto nevyzkoušené genetické budete doporučovat svým nejbližším?

 

 

Proč je takový odpor k rychlovakcíně na Covid-19? Podívejme se krátce do minulosti.

Prášky na spaní Contergan

Patří mezi největší lékové zločiny minulého století v poválečné historii Německa, které firma Grünenthal dala na trh.  Krátce nato se v různých zemích narodilo asi 10 000 dětí s těžkým poškozením paží a nohou, polovina z nich přišla na svět v Německu. Nejdříve se předpokládalo, že to souvisí s jadernými testy, pak lékaři přišli na to, že proces růstu končetin nenarozených dětí ovlivňoval thalidomid, účinná látka obsažená v Conterganu.

 Na začátku tohoto století byl stažen  lék Cholstat německého koncernu Bayer.

Existuje časová souvislost mezi užíváním léku a úmrtím mnoha desítek obětí. Zvláště silné obtíže byly registrovány při současném užívání léku s jiným preparátem na snižování cholesterolu - Gemfibrozilem.

Nebezpečný aspartam - prof. RNDr. Anna Strunecká, DrSc. prof. RNDr. Jiří Patočka, DrSc.

Zatímco oficiální statistiky uvádějí, že konzumace aspartamu způsobila v USA smrt pouhých 300 lidí, a proto je stále považován za bezpečný, jiní vědci i lékaři přesvědčivě dokazují, že aspartam je sladidlo, které poškozuje zdraví a zabíjí.

 

A nyní se přeneseme do dneška: víme, co se stane za rok, dva, i víc?

Vakcína Comirnaty od firem Pfizer a BioNTech získala podmínečnou registraci

 SÚKL - Státní ústav pro kontrolu léčiv

Z dostupných údajů z klinických hodnocení není k dispozici dostatek informací pro hodnocení účinnosti vakcíny Comirnaty u osob, které již prodělaly onemocnění COVID-19.

Může vakcína Comirnaty snižovat přenos viru z jedné osoby na druhou?

Vliv očkování vakcínou Comirnaty na komunitní šíření viru SARS-CoV-2 není doposud znám. Zatím není známo, kolik očkovaných lidí může nadále být přenašečem a šiřitelem viru.

Jak dlouho potrvá ochrana navozená vakcínou Comirnaty?

V současné době není známo, jak dlouho ochrana poskytovaná vakcínou Comirnaty potrvá. Očkovaní účastníci klinického hodnocení budou nadále sledováni po dobu 2 let, aby se shromáždilo více informací o délce ochrany.

Přestože byla vakcína podána během klinických zkoušek relativně velkému množství lidí, mohou být některé nežádoucí účinky odhaleny až po aplikaci milionům osob.

 Tolik nejdůležitější výňatek SÚKLu pro veřejnost.

 

A pak po internetu běžel "údajný" hoax a dezinformace, že GlaxoSmithKline nemělo firmu ve Wuchanu v Číně a prý (dle Wikipedie z roku 2011) nepatří pod firmu Pfizer. Skutečně?

GSK completes transaction with Pfizer to form new world-leading Consumer Healthcare Joint Venture

 

Společnost GSK dokončila transakci se společností Pfizer a vytvořila nový přední světový společný podnik v oblasti spotřebitelské péče GlaxoSmithKline plc (LSE / NYSE: GSK) Firma oznámila, že dokončila transakci se společností Pfizer, aby spojila své podniky v oblasti spotřebitelské zdravotní péče do předního světového společného podniku.  Vydáno: Londýn, Velká Británie Společný podnik spojuje dvě vysoce se doplňující portfolia důvěryhodných značek pro zdraví spotřebitelů, včetně Gody Sensodyne, Voltaren a Panadol a Pfizer Advil, Centrum a Caltrate. S podporou vědecky založených inovací je světovým lídrem v oblasti OTC produktů a má pozice číslo 1 nebo 2 na trhu ve všech klíčových geografických oblastech, včetně USA a Číny. Po dnešním oznámení se společný podnik zaměří na dokončení integrace těchto dvou podniků, u nichž se očekává, že do roku 2022 dosáhnou roční úspory nákladů ve výši 0,5 miliardy GBP za očekávané celkové hotovostní náklady 0,9 miliardy GBP a bezhotovostní poplatky 0,3 miliardy GBP . Až 25% úspor nákladů je určeno k reinvestování do podnikání na podporu inovací a dalších příležitostí k růstu.

Vážně si tyto dvě firmy propojily jenom dva krámečky...?

A co další lze dohledat?

 Nedávný vysoce propagovaný případ úplatkářství zahrnuje britskou farmaceutickou společnost GlaxoSmithKline (GSK). GSK je v současné době vyšetřován a byl obviněn z podplácení lékařů, vládních úředníků a nemocnic v Číně. Britský farmaceutický gigant připustil, že manažeři ve své čínské pobočce porušili čínské zákony tím, že byli zapojeni do úplatkářského skandálu, který zahrnoval až 489 milionů dolarů. Zatím byli zadrženi čtyři čínští občané: vedoucí právního oddělení, dva viceprezidenti a vedoucí rozvoje podnikání a hrstka zahraničních zaměstnanců. 

Prý se ale o všem pochybuje, neb je to komunistický stát.

 Pamatujete se, jak se nám USA vysmivaly, že nás okradly o miliardy?

statečně proti korupci

A dnes na závěr:

Denně zemře 300 - 350 lidí. Přímo na covid žádný, ale přidruženě s covidem kolem 100. Skoro vždy se jedná o urychlení smrti o pár dní. Pokud to budeme sčítat, tak hrozivé číslo za 9 měsíců cca 11 000 se musí porovnat s číslem průměrným bez covidu, které je ročně kolem 110 000 - 120 000 zemřelých lidí v ČR. A pokud budete sčítat dál, za sto let je to 11 - 12 miliónů lidí, co zemře v našem státě. Číselně: zemře 12 000 000 lidí. Z toho s covidem (by bylo při těchto fantasmagoriích) 1,3 milionu lidí.

Dělají z nás pitomce? Ne na smrt na covid, ale s covidem. Takže bouračka 5 mrtvých s covidem. Logiku si přiřaďte sami.

 

Jsou to samozřejmě "Babišovy nesmysle". Nebo něčí podvod. Možná korupce. Těžko říct. Jenom je zajímavé, že agresívní jsou ti, co se jdou s jistotou "vakcínovat", zatímco opačná strana protestuje, aby byla jako stádo napíchána něčím, co zatím nikdo neví, jak se za rok, dva zachová. Co se stane v lidském těle. Neboli, my normální neprotestujeme proti Babišovi, že se naočkoval, že se Kubek a další naočkovali. My protestujeme, že nám ti "naočkovaní stádní fanatici" vyhrožují. A to je přece o něčem jiném, než o hoaxech a dezinformacích. To je přece přirozený pud savců nenechat se píchat ničím, co netušíme, jak to zapůsobí a dokonce, zda to za půl roku zapůsobí, když ani SÚKL na to kulaté razítko nedá!

 A s pomatenou opozicí Pirátů a jim podobných to nemá nic společného.

 

A co se podívat na Cempera a Manipulátory?

HOAX: Čínskou biologickou laboratoř ve Wuhanu vlastní Glaxosmithkline, která patří pod koncern Pfizer

 

Související

Neuvěřitelné: jeden z nejlepších českých epidemiologů Prof. MUDr. Jiří Beran, CSc. je také dezinformátorem! To už je zvěrstvo

Ostře protestuji, aby 24 hodin extremistická Česká televize děsila lidi!

A vážně i s odstupem záhada 

O svátcích má covid prázdniny, takže číslo R nelze brát vážně... Kdo vytváří umělou paniku?