Pan ministr Blatný si dovolil říct, jak se statistiky o nemocných a mrtvých s covidem dělají a že to je, vlatně není úplně čisté. Že mrtví na silnicích neumírají na covid a přesto to tam je. A za ten zločin by se snad měl omluvit: ministr Hamáček oznámil, že ministru zdravotnictví do toho nic není, má zavřít hubu, protože na vykladače pravdy on najal jiné: podepsán Vrábel ze Semantic Visions a tak ať sklapne a zaleze!

 

Tak toto je smlouva, jak nám mají zavřít huby: a ministru Blatnému také!

Důkaz, že o odbornosti rozhoduje kdejaký podvodník a lotr, který o zdravotnictví nic neví!

 

Ta drzost Hamáčka z ČSSD už přesahuje všechny meze idiotství či zločinu!

 A vyšahaný Kubek vyřvává dál na veřejnoprávní České televizi: lékaři by přištích 200 let nezemřeli a za tento rok už zemřelo 17 (dnes zase ječel že 41) lélkařů. Chápete to, 17 lékařů zemřelo a jinak by nezemřel žádný lékař (už asi nikdy)

Tak tito šílenci nás vedou!

41 letý zpěvák zemřel na prudkou rakovinu slinivky (lze dohledat) a je zaznamenán jako s covidem. A kdo to zpochybní, je prý gauner, protože zemřel v covidovém roce!!!! 

A lékaři by už nikdy, nikdy neumřeli, kdyby se totálně zavřela ekonomika a jenom Kubek by si obrovskou mzdu nechal!

Lékaři jsou prý nesmrtelní! (Bože, ten Kubek je vůl!)

 Fakta: Praha je na tom nejlépe. Proč? Protože každý jezdí metrem, které denně převáží milion lidí. Takže když jsou "nahňácaní" Pražané na sebe, tak to je skvělé? A proč je ve Švédsku  o 4000 mrtvých méně, kde byla totální volnost? A proč je to tak strašné v Izraeli, když dvakrát totálně uzavřeli Izrael a narozdíl od nás t to není průjezdný stát? Také nám to odborně Vrábel a cenzoři vyhrožováním vysvětlí?

 

Je vážně Kubek dement, nebo neuvěřitelný gauner?

Pošlete všechny (prodavačky, řidiče a popeláře) na home office, my, jako komunistická záloha to podporujeme a zaplatíme, vyřvává postižená Pirátka Richterová. (Zajímavé, že sekeru máme platit my, zatímco Piráti a Maláčové nanábídnou polovinu obrovského platu pro nejpostiženější.) A kdo bude pracovat? A ohánět se Německem, které vydělává na ostatních státech je špína. Nebo blbost. My jsme jejich kolonií a každá kolonie platí výpalné!

 

Kolik lidí zavraždili panikou a strachem  šílení Kubkové?

17. 4. 2020 — Ve čtvrtek zemřel ve věku 82 let zpěvák a kontrabasista skupiny Spirituál kvintet Dušan Vančura. Měl zánět zubu, ale kvůli koronaviru se bál jít k zubaři. A pak zubař nebyl. „Měl zánět zubu a vzhledem k současné situaci nešel k lékaři. Zánět se mu rozběhl a skončil sepsí organismu,“ řekl člen kapely Jiří Holoubek, který tak Seznam Zprávy se souhlasem Dušanovy manželky Zuzany o smrti kolegy informoval. Dnes je na Wikipedii změna, že prý to byl hrdina, ale který by k zubaři nešel, protože se ho bál. Současná situace ho ovlivnila jen v tom smyslu, že viděl všude komplikovaná opatření a byla to pro něj dobrá záminka, aby to ještě odložil... 

Ale nechme výklady manželky po "správném" posouzení.

To hlavní,  vážně lékaři nevidí, jakoho magora mají v čele?

 

Na závěr osobní: pane ministře Blatný, teprve když Vás špinavě, hnusně a prasecky obvinili a Vy jste odhodil mírnost, veřejně jste vyslovil skutečně svůj odborný názor, tak já se omlouvám za nařčení, že jsem vás bral za zbabělce. Je mi to líto, teprve dne vidíme, jak ten zločin proti českému lidu vypadá a kdo je ten skutečný vlastizrádce a zločinec. A na svoji omluvu: nikdy bych si nedovolil okomentovat odbornost, ale VEŘEJNOPRÁVNÍ VYSTUPOVÁNÍ! Přeji mnoho dalších úspěchů.

Petr Pokorný (také osočen poskokem Vrábelem ze Semantic Visions)