To asi bývalí soudruzi nebudou rádi, když jim sáhne na peníze. Heslo Žáčků z ODS a dalších, že jednou komunista navždy komunista a všem stejným metrem bude konečně naplněno. Navíc když Rychetský na Slovensku od "Zuzanky" (Čaputové) dostal Řád Bílého dvojkříže. Nebo to snad Jurečka myslel jinak?

 

Předseda opozičních lidovců Marian Jurečka chce snížit důchody exponentům komunistického režimu v Československu. Jurečka to uvedl na svém twitterovém účtu.

Podal jsem dnes návrh na snížení důchodů komunistickým pohlavárům a jejich přisluhovačům, je třeba tuto historickou křivdu narovnat!
Perzekuovali národ, není důvod, aby za tuto perzekuci byli navíc odměněni ještě dnes!

psp.cz/sqw/text/orig2…

14:16 – 07. 07. 2021

 

A soudruh generál Petr Pavel byl dokonce bolševik, co studoval boj proti imperialistickému nepříteli.

V posudku k propůjčení medaile Za službu vlasti v roce 1988 byl v hodnosti kapitána hodnocen jako „třídně uvědomělý a politicky vyspělý. Jako člen strany při výkonu své funkce napomáhá prosazovat vedoucí úlohu strany mezi podřízenými. Snaží se získat pro tuto politiku ostatní. Politicko-ideová připravenost jmenovaného je na dobré úrovni.“

S pravdou vylezl ven a přiznal až teprve v roce 2014, když to o něm zveřejnil spisovatel Kosatík. Zajímavé, že prověrkama, které dělali Žáčkové z ODS a spol., neboli partička hrdinných studentů z roku 1989, bez úhony prošel a Rudou knížku hodil zbaběle do kanálu. Prostě charakter, přítel Bruselu a NATO. 

 

Takže pane Jurečko, jak jste to myslel se super angažovanými bolševiky, dokonce bolševickými důstojníky a politruky, kteří nám za bolševika kázali o zářné bolševické budoucnosti, a proti kterým jsme protestovali, aby následně se ten sliz rozlezl do nejvyšších funkcí demokratického systému a nyní nám hlásají o morálce?

Jasně, návrh by to byl dobrý, sebrat minulým prominentům důchody. Ale všem! Ale jak se slučuje morálka křesťana z KDU-ČSL Jurečky s bolševismem a morálkou soudruha generála Pavla je záhadou. Nebo je to jen napravený hříšník jak při kázání polního kuráta Otto Katze s knížky "Dobrého vojáka Švejka?

 

 A z reakcí na Rychetského za vyznamenání na Slovensku od "Zuzanky"

 

Všimněte si zajímavosti: ti, co v KSČ nebyli, jako Václav Klaus či Bobošíková, jsou uráženi za údajné členství v KSČ. Od těch, pro které je modlou Brusel a NATO. A o skutečných bolševicích a komunistech stejní fanatici mlčí. Co vy na to, Jurečko?

 A finální zvrácennost: Jourová, veřejnoprávní Česká televize a Evropské hodnoty soudruhů generálů Pavlů a BIS nás, kteří půlku života protestovali proti vedoucí úloze KSČ a byli častokrát na deskách necti nyní prověřují jak bolševici v roce 1948 slušné lidi. To jsou paradoxy, pane Vaněk, napsal by Václav Havel...