Demokratka Čaputová... A pak se zjistí, že je větší podvodnice než všichni ti, které pozurážela.. Milovník pedofilů a LGBT Soroš přiznal, že k nim přihodil i Čaputovou a to už je silné kafe. Je prý na to velice hrdý. Čaputová by se měla od těch urážek buď distancovat, odmítnout, že ji do prezidentské funkce pomohl Soros, který je v Maďarsku i v Izraeli persona non grata, nebo by měla odstoupit.

LEŽ MÁ KRÁTKÉ NOHY!

 

„Když se podívám na seznam lidí, zemí nebo hnutí, které na mě útočí, cítím, že určitě něco dělám dobře. Jsem hrdý na to, jaké mám nepřátele,“ zdůraznil.

 

Jaderný fyzik Janouch před smrtí přiznal, že špinavé peníze dostávali Václav Havel a další z charty 77 od Open Society Fund, neboli od Sorose.

Že prý koukal na činnost Nadace Charty 77, zajímá ho to a rád by ji podpořil. Pak se na mě podíval a řekl: Kolik chceš?

Jak jste reagoval?
Vyvalil jsem oči a řekl: No, pro začátek deset tisíc dolarů, to by nám hodně pomohlo. On vytáhl z kapsy šek, vypsal ho na deset tisíc dolarů a já ho poslal do naší hamburské banky.

Jak jste se se Sorosem seznámili?

Jak jste se spolu vůbec seznámili?
U Sacharova (Andrej Dmitrijevič Sacharov – sovětský fyzik, disident a obránce lidských práv, nositel Nobelovy ceny za mír, pozn. red.). V roce 1981 jsem byl v New Yorku na recepci u příležitosti oslavy jeho šedesátin.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/rozhovor-frantisek-janouch-nadace-charty-77-havel-soros.A180406_205555_domaci_pmk

Že Sacharov byl stejná špína prahnoucí po dolarech se prostě mluvit nesmí. Cenzura. Dnes se k tomu lepší lidé kolem Havla nechtějí znát. Prý vybojovali Čechům a Slovákům svobodu.

Že šlo o Lucernu, Barrandovské ateliéry a dolary se upozadilo.

Z Havla se stala modla s lavičkou, stolečkem a záchůdkem jako opilcovo doupě, za které si návrháři účtují statisíce.

Dojí opět stát a zemi českou. Prostě lepší elita.

Svý k svému: proto tak Čaputová zbožňuje Havla...

Důkazy se množí

Soros potvrdil, že finančně podpořil Ukrajinu a je pyšný na počet mrtvých, kteří tam pak následně padli. A prý podobně pomáhal Čaputové, aby se stala prezidentkou Slovenska. I masakry na hranicích má na svědomí. Převaděčům posílá peníze. V Mexiku, ve Středozemním moři. Vlastně on ne, to Open Society Fund, neboli Sorosova nadace.  I zde je toto propojení velké, i naši "nezávislí novináři" jsou závislí na Open Society Fund. Náhoda. A ti kontrolují, zda správně mluvíme a píšeme. Co dělá BIS je záhadou.

Je zajímavé, že když se toto na Čaputovou provalilo (přiznal to sám Soros), sami Slováci mlčí jak zařezaní.

 (Pro iROZHLAS  2. listopadu přiznal: Od roku 1992 funguje pobočka OSF i v Praze a prostředky z finančníkovy nadace získala před svým vstupem do politiky také dnešní slovenská prezidentka Zuzana Čaputová. Takže východ se vměšuje do voleb západu?)

 

Dnes je v řadě zemí – včetně rodného Maďarska či Izraele – považován za personu non grata. Stejně tak v Itálii a i v USA je proti němu obrovská petice. Klaus ho vyhodil. Putin ho z Ruska vyrazil...

 

 

František Janouch hrdina Charty 77

(nar. 22. září 1931)

  • Studoval na prestižních univerzitách v Sovětském svazu. Ještě jako středoškolák vstoupil roku 1948 do KSČ.

  • Byl vedoucím oddělení teoretické jaderné fyziky v ústavu v Řeži a docentem na MFF UK. Stal se mezinárodně respektovaným vědcem. Pak prozřel. Dolary zavoněly...

 

A západ si chrochtal. Tady studovali, západu vydělali peníze a vynesli know-how. Tak to má být. Opačně je to zločin. To je ta dnešní demokracie.