Hádejte, kde berou podklady k "zaručeným pravdám" DeníkN, Aktuálně.cz, iROZHLAS a Česká televize? V Rádio Svobodná Evropa. A kde bere informace Rádio Svobodná Evropa? To neuvěříte...

 

 

Pozor, to není dezinformace, to je údajně pravda dle Procházkové a amerického Radio Free Europe. Pro Aktuálně.cz a DeníkN tím šokovala nejen tato dáma všechny čtenáře.

Prý lékaři v Rusku operují bez teplé vody, protože v nemocnicích neteče.

Dokonce prý v mnoha nemocnicích není voda vůbec.

 

Naše milá Petra (to je ta, co fackuje novináře s jiným názorem) přinesla zásadní prohlášení pro DeníkN:

 

 

A Aktuálně.cz s jejich hvězdnou pěchotou uvedla přesná čísla - prý: teda

Neteče voda, v jídle jsou červi. Pandemie ukázala zoufalý stav ruských nemocnic

Ruský kontrolor ve své zprávě publikované na konci února prý uvedl, že ve třetině z 117 tisíc kontrolovaných zdravotnických zařízení v zemi nemají tekoucí vodu a ve více než polovině není k dispozici teplá voda. Na 40 procent zařízení, která v lednu prošla kontrolou, také nedisponuje centrálním topením. 35 procent zdravotnických budov nemá v pořádku kanalizační systém a 47 procent není přístupných pro vozíčkáře, 14 procent budov pak nutně potřebuje rozsáhlé opravy, citovalo ze zprávy ruského auditora Rádio Svobodná Evropa.

 

Kdo je zdroj? Ruský kontrolor a to musí stačit. Kdo je garantem? Americké Rádio Free Europe a tak je to ložená pravda. A hádejte, kde jsou zdroje k tomuto tvrzení a které rakouská Česká spořitelna a Vodafone přes Konšpirátory.sk dotuje?

Ten důvěryhodný kanál se jmenuje 

volezapojse 25. 9. 2016

vzhůru k propagandě

A zde je onen důkaz. Zkuste najít, jak to zpracovalo Rádio Svobodná Evropa. Prostě jakýsi ruský kontrolor:

Russia’s Chief Auditor Says 1-In-3 Hospitals Lacks Running Water

 

 

Ruská novinářka: "Můžu říct, že v Rusku vždycky máme protivné sestry a nechutné jídlo. Jeden z mých přátel byl v nemocnici ve Voskresensku a bylo to hrozné. V jídle byl hmyz, podlaha špinavá. V naší nemocnici hmyz nebyl. K jídlu sice nebyly zrovna kotlety, ale aspoň v něm nebyl hmyz. Ale i tak bylo jídlo hrozné, jedla jsem svoje vlastní," říká novinářka.

 

Ze stejného zdroje "Radio Free Europe" je zase prý DŮKAZ, jak se žije ve městě Ňagaň.

Svobodná Free Evropa je stoka dezinformační: ruská Ňagaň protažena propagandou a fakta - budete v šoku!

Takto vážně vypadá běžný byt v Rusku?

A toto pumpují do lidí veřejnoprávní média v čele s Petrou Procházkovou či velká prý zaručeně (ne)prolhaná média a každý, kdo snadno dokáže, že některé rodiny zde žijí podobně, stejně jako ve Francii a jinde, nebo že je nesmysl, aby třetina nemocnic byla bez vody, je napadán jako dezinformátor a bolševický proruský troll.

Ale uznejte, operovat bez vody a záchodu a nemít obrovskou úmrtnost...?

Nebo se snaží dělat z Čechů pitomce?

P.S. Samozřejmě asi nejsou všechny nemocnice v Rusku špičkové, když v roce 2000 bylo Rusko bankrot. Ale stejné obrázky vidíme z USA, stejně tak i odjinud. Málokdo má tak kvalitní systém jako máme my, byť lékaři už i u nás chtějí obrovské platy jako v USA a na ošetření by nezbylo moc peněz. A hlavně, ten výběr jenom urážet, urážet, kydat hnůj a urážet Rusko už je příliš silný, nechutný a odporný a až příliš průhledný. Nic není jenom černé.