Totiž, pokud Jaroslav Kmenta někoho obviní v zájmu reklamy na knihu, vždy je to obráceně a až soud donutí Kmentu, aby přiznal, že většinu zfalšoval! Ještě jednou: v zájmu reklamy na bestseller.  Svinstvo, které natáhl do mediálního prostoru jako první tento novinář a Sabina Slonková. Dnes opět rozkrývají ze zdrojů, o kterých nikdo nikdy neslyšel. Tenkrát "Krakatice, dnes účet Julius Šuman. V čem se liší? Rukopis (styl) je stejný...

 

 

Jen pro úplnost vyjádření Kmenty tenkrát u soudu o Íčkovi: (Langrovi)

J. Kmenta: "Kniha je beletrie, převyprávěný příběh. Záznamy jsem trochu upravoval..."

A tak doplnění, že lidé knihu "Kmotr" brali jako skutečný děj je jaksi bezpředmětné.

 

Dnes opět titíž jedou pro změnu po Babišovi

„Trestnej čin podvodu jako vyšitej. Pět až deset let vězení. Není o čem polemizovat. Babiš premiérem nebude. Sám si to zavařil,“ napsal na sociální síti Twitter Jaroslav Kmenta.

 Pozor opět beletrie!!!

REKLAMA

Boss Babiš

 

Přitom už v roce 7. 11. 2011 Okresní soud v Nymburce uvalil exekuci na majetek  investigativního novináře Jaroslava Kmenty z MF Dnes. A od té doby je Kmenta jak šílený, nakonec byl z Mf DNES vyhozen (prý po dohodě, že zneužil informace ke komerčním účelům) a šel na volnou nohu.

Důvod exekuce? Prohrál soud, kdy za účelem zisku špinil v knize Kmotr kde koho včetně Václava Klause, veřejnost tomu uvěřila a mnohé citovala, až nakonec se musel slavný Kmenta přiznat, že si mnohé vycucal z prstu a měl zaplatit odškodné. Prý od jakéhosi dnešního Šumana, tehdy "Krakatice".

A stejně tak u Ilji Květoně, kvůli kterému byla exekuce vystavena:

 Kmentova tvrzení prý mohou "ve značné míře snížit žalobcovu čest a dobrou pověst, a je plně odůvodněn nejen požadavek na zadostiučinění formou omluvy, ale i formou peněžité náhrady nemajetkové újmy," píše se v rozhodnutí vrchního soudu. "Pokud do 15 dnů od doručení usnesení dobrovolně nezaplatí, hrozí mu pokuta až do 50 tisíc korun a další už neomezené pokuty, zablokování účtu, srážky ze mzdy a prodej movitého i nemovitého majetku," popsal on-line deníku TÝDEN.CZ exekutor.
 
 
Dnes mu opět otrnulo

Václav Klaus je děsivá a nejprotivnější postava novodobých dějin české politiky. Společně s M.Zemanem a A.Babišem. Napsal na Twitter také nedávno Kmenta. A víte proč? 

 

Ta nenávist ke Klausovi se vystupňovala u soudu, kde se Jaroslav Kmenta pak vymlouval, že lži o Václavu Klausovi byla nadsázka, něco malilinko upravoval, aby kniha "Kmotr" šla na odbyt a bral to ze zdrojů, do kterých on údajně mohl, zatímco dokonce ani soudce, natož policie ne. Fraška? Samozřejmě, ale to je Jaroslav Kmenta.

A co Sabina Slonková, na kterou prý byl učiněn atentát. Jen ona ví, jak to bylo s Karlem Srbou, "Citronem", také záhadnými tajnými dodavateli zpráv, kde sice bylo jeji obvinění, ale končilo ve ztracenu. V Mf DNES zveřejnila jako "letní" šéfredaktorka" senzitivní osobní telefonní odposlechy premiéra Nečase a Nagyové z neznámého zdroje, aby zmanipulovala dav (totální svinstvo, za které se pak omlouvala), aby následně založila totéž v Aktuálně.cz a nakonec skončila mezi špinavými udáními na "Neovlivní.cz . Kdo nad ní stále drží ochrannou ruku a kdo ji sponoruje je čirou záhadou. Tenkrát ji omilostnil Václav Havel (akce Olovo), dne se zatím nedají zdroje na její činnost dohledat. (Nebo to neumíme)

 

Takže obviní li tito dva Babiše, můžete jít s klidem k volbám: Babiš není beránek, ani lilium, ale určitě má dobré právníky, kteří  ho nechají pochodovat na hraně, nikoliv však dělat průhledné "kiksy" za 50 miliónů, když se u něj točí desítky miliard. A hnízdo je jenom hračka. A pokud si někdo myslí, že je to obhajoba Babiše, hluboce se mýlí:  Velký průzkum, proč babiš a jeho ANO suverénně vyhrává: budete v šoku!

 

A tak můžeme použít na závěr větu: Ti „gatekeepers“, postavení před nečekanou provokaci, jsou i média. Takovou provokací je i účet Julius Šuman. Opět jako u Kmenty neznámé zdroje před volbami tenkrát, a opět policie nekoná, ač už to běží půl roku a volič není postaven před fakta, ale zda více věří nějakému Šumanovi, Kmentovi, Ištvánovi, Šlachtovi, Slonkové či dokonce Čt24. Ale volby nesmí být o víře, ale faktech, když Čapí hnízdo je dokonce kauza deset let stará a spala, než Babiš začal mít obrovskou převahu nad ČSSD. A jako tenkrát ČSSD jela v akcích Olovo a byli tam titíž novináři a tentýž způsob, tak i dnes je to stejný rukopis. Konspirace z temna, které máme uvěřit, zatimco mainstream vždy v kauzách proti Evropským hodnotám varuje.
 
Dnes stejní konspirátoři mainstreamu nevadí a berou se jako průkazná fakta? (Moravec, Newsroom 24 a další) Tak kdo je ten křivý, ohebný, co používá to, co se zrovna hodí? Deset dní před volbami!