Extremistické straničky kolem Farského, Fialy, Kalouska či Bělobrádka už vážně ztrácejí jakoukoliv soudnost a logiku. Vážně si myslí, že lid je dementní? Vážně jim nestačilo varování, že do Parlamentu přelezly s odřenýma ušima a průzkumy ukazují, že i ta zbytková část se od nich odvrací?

 

A šílené je, že ministr z leknutí Pelikán si úžasně notuje s bolševikem Rychetským a útočí na toho, kdo byl obyčejný policajt, který měl zakročit na rozkaz velitele. Přitom tato společnost poslala do vedení NATO bolševika, který dokonce přísahal na obranu Varšavské smlouvy a budování komunismu ve velitelské funkci: generál Petr Pavel, čímž se bolševici dostali i do struktur NATO!

Ne vážně nejsme dementní, jak si myslí tato extremistická partička pidistran, co nás stále uráží, že by nám sebrala volební právo. A je čas, aby nám, občanům České republiky vedení KDU-ČSL oznámilo, co stále projednávalo v USA a jaké má s našimi občany záměry. Zda nás dokonce nechce nahnat do války. Jsou vůbec nějaké výstupy? Nemá nám co Bartošek z KDU-ČSL říct? A co europoslanec KDU-ČSL Svoboda. Také nic? A co Herman...

 

Už té špíny bylo dost! Jak dlouho nám ještě budou kálet na hlavu a převracet pravdu za lež?