Všimli jste si, že je stále víc a víc lidí, co se nedostali za komunistů na vysoké školy, co se jejich rodiče nedostali na vysoké školy a jsou to dnes už i ti, co vexlovali, vykrádali lékárny kvůli receptům, vykrádali samoobsluhy a tím prý podráželi ÚV KSČ...?

 

A Bělobrádek klidně oznámí na Primě (parafrázovaně), že lidé, kteří nebyli spřaženi jako jeho rodiče s režimem, se na vysoké školy nedostali. Pokud to tedy otočíme, tak na vysoké školy se do roku 1989 dostali nikoliv lidé, ale jakési prokomunistické svi.. a jejich potomci.

 

Pokud ale má při těžké nemoci (roztroušená skleróza) už poškozen i mozek, vážně senát je jenom odkladištěm nesvéprávných? Alespoň Bělobrádek naznačil, že jako předseda KDU-ČSL končí a chce jít do senátu odpočívat.

.

A kam až se ta "svobodná špína Gazdikova" později u Moravce dostala?

Když Gazdík veřejně řekne v televizi: pane Moravče, když je tajná volba, tak to je pouze divadlo pro demokratické voliče. "Já jsem byl předsedou strany a věřte, že jsem si tajnou volbu uměl pohlídat tak demokraticky, že dokáži tajnou volbu ovlivnit o jeden hlas". A slavný Václav Moravec, protěženec ředitele Dvořáka a RRTV,  neřekne ani Ň, a pokývá blahosklonně hlavou, protože tajná volba je sice tajná, aby z demokratických voličů dělala debílky, ale straničky, jako STAN, KDU-ČSL či TOP 09 si hlasování stejně zmanipulují.

A když komunista Dolejš řekne, že za plentu nechce vidět, tak ta Udženija opět posměšně naznačí, že když to umí všichni, tak že by to komunisti nedělali? A Moravec čumí, jak umí, aniž debatu moderuje poctivě a nestranně a nezeptá se, jak je možné, že samozvaní demokraté se dnes chovají jak tenkrát boševická chátra. A to jsou ti, co kážou vodu a pijí víno...

 

A úžasná Alexandra Udženija z ODS se ironicky zasměje, jako že Ondráček z KSČ, když fackoval lidi, tak je to přece normální, protože si to přece komunisti myslí. A opět hvězda veřejnoprávní televize Moravec dostane sklerózu zatmnění a zapomene se zeptat "demokratické" poslankyně a zastupitelky z ODS?

Nelíbí se vám názor Alexandry Udženiji (ODS)? Vražte jí facku. Je to genderově vyvážené!

 

 Mohu napsat, že Udženija je manipulátorka, která lže, jak otevře ústa? Mašín zabil člověka a je oslavován. Rodině se vrátil majetek, protože vražda je správná věc pro správné demokraty jako humanitární bombardování. Že Bělobrádek nepřiznal, co projednával s tajnými službami v USA a přitom to mají občané České republiky právo vědět, že Gazdík se přizná, jak se před veřejností manipuluje tajné hlasování a mandát nesloží, stejně tak Udženija, která fackuje lidi, ale jako žena na to má právo, zatímco Ondráček je po splnění rozkazu obviněn jako skoro vrah žen. A Gazdík svolává konferenci a poroučí v přímém přenosu, že se tam musí veřejnoprávní televize dostavit.

Je to normální?

 

Snad to občané také slyší na vlastní uši a při volbách jim to definitivně spočítají!

P.S. Jak to, že skoro vždy u průzkumu zadané Českou televizí dostávají samozvané demokratické strany víc, než všeobecně mají? Například naposledy protěžovala veřejnoprávní televize Zelené, a ti pak měli úžasné 2%. A Gazdík má v televizi sóla.

 P.S.S. Vážně je menšinová vláda podvod, jak to nepřetržitě naznačuje veřejnoprávní televize v čele s Moravcem?