A to, že reklama na demonstrace běží po 24 hodin ve veřejnoprávních médiích těchto zemí je také jenom náhoda. Možná i ty vraždy na Slovensku jsou jenom náhoda zrovinka do doby nepokojů vsazená.

 

A také nevěřte tomu, že řetězce miniwebů sdílející informace s ČTK a Českou televizí jsou koordinované. Vše je spontánní a kdo by pochyboval, vytvářel by HOAX a Fake News. To, že Česká televize a Český rozhlas včetně ČTK informuje, kdy proevropské demonstrace vypuknou není zaručeně vyhnat lidi do ulic, ale proto, že jsou veřejnoprávní média strašně poctivá a strašně poctivě informují, co se kdy a kde bude dít.

A tyto služby dělají rády a pro blaho občanů.

A že nepouští nikoho s názorem proti Evropské unii do veřejnoprávních médií?

V tom skutečně, ale skutečně není úmysl zabránit pluralitě názorů, ale pouze proto, že schází vysílací čas pro tyto názory...

 

Tak třeba Slovensko

Včera byli Slováci nejvíce prosperující zemí v regiónu, lepší než Česká republika a euro jim strašně pomohlo a dnes Kiska hlásá, že je na tom strašně. A takový prezident Kiska ví, o čem mluví. Když řekne, že je tam strašně tak je to pravda a nic než pravda. Fakt je záhadou, proč slovenské noviny s jásotem psaly, jak dohnaly Českou republiku a Bratislava je na tom už dokonce líp, než Praha. Že by se to k tomu inteligentnímu prezidentovi na Slovensku nedostalo? Proč to před ním tajili?

 

Jenom by bylo fajn, kdyby nedělali z lidí hlupáky. Vraťme se do Čech.

 

Normální člověk by řekl, že protestovat budou ti, kteří tíhu totality nesli na svých bedrech. Ale zrovna ti (až na výjimky) se těchto orgií nezúčastnili.

Proč zrovna této generaci je to lhostejné? Není to tím, že s komunisty a Ondráčkem to nemá nic společného, ale Člověk v tísni a další NGO po celé zemi a i u sousedů vytváří organizované protesty, protože jsou v těžké defenzívě? Má, nebo nemá pravdu Fico o Sorosovi? Nikoliv, že by se všude účastnil osobně.

 

Fakt je jenom náhoda, že všude vyrážejí do ulic převážně mladí lidé, fakt je náhoda, že většinou jsou organizovány lidmi, napojenými na Open Society Praha? A kdo že to je? Samozřejmě organizace, dělající povstání na půlce světa - jsou to profesionální demonstranti vytvářející arabská jara, Majdany a dnes se to přesunulo na území V4. Vlastně ne, V3, protože maďarský premiér Orbán s nimi vyrazil dveře i s futry a nyní je tam relativní klid.

 

A zde jsou další snímky generace, co úpěla pod komunistickou diktaturou, ukázky z Aktuálně.cz

detaily jako další důkazy

 

 

A do třetice

 

Prostě po propadáku Báry Štěpánové to muselo s akcí "student v tísni" organizovaně vyjít

 

Obrovská demonstrace s Bárou proti komunistům, co nám předložila Čt a ČTK a jaká byla skutečnost!

 

 Otázka je: kolik novinářů je zaháčkováno v OPEN SOCIETY SOROS PRAHA a kolik je skutečných, slušných novinářů, hledajících fakta? A takto se manipuluje v demokracii s celými národy, dokud nevypuknou Majdany a neupalují se lidé. To pak jsou žně: ti novináři mají o čem psát a odměny se zvyšují.

Ale je ten hyenismus skutečná demokracie?

 

 

 Nebuďme ovce, všímejme si, kdo stojí v pozadí a nenechávejme s sebou manipulovat. Protože ta manipulace je skutečná totalita! Nikoliv falešné obviňování!

 

Nebuďte ovce, ověřujte si vše z různých pohledů. Jedině tak získáte skutečný obraz, o co ve skutečnosti jde!