Co se stalo v České televizi? Zatímco redaktor vybral otázky, které ve společnosti rezonují, pozve tam skutečné idioty, kteří jsou nesvéprávní, nebo placeni za dezinformace. Vůbec je ale nenapadne, že každá idiotská odpověď utvrdí další a další, jak je západ zkorumpovaný a že dřív bylo líp!

 

Expert bezpečnostní analytik Šulc

Politický geograf Romancov - určitě nezaujatá osoba.

Pacner - publicista řeší tajné služby a možnou vraždu!

Ta Česká televize už ani blbější či dezinformačnější být nemůže!

 

 Důkazy

 Zde vidíte jasnou otázku: pro 99,999% občanů demokraticky čistá, logická, správná. Pro hosty České televize však zločinná, zákeřná, sugestivní...

 A autentická doslovná odpověď experta "bezpečnostního analytika" Františka Šulce

"To je dost sugestivní otázka", kroutí se expert analytik Šulc. (co je na otázce sugestivního je záhadou) "To je dost sugestivní otázka, nebo dokonce dvě sugestivní otázky a usuzuji, že pisatel by byl spokojen, kdyby se řeklo, že za to může né Rusko, ale kdokoliv jiný a já si myslím, že tato otázka je skutečně sugestivní a v tuhle chvíli zbytečná, otázek je spousta, já si nejsem jistý, já si nemyslím, že nejsou zapotřebí důkazy, že všichni naskočí na tvrzení paní Mayové, já bych předpokládal, že primárně mezi spojeneckými zeměmi jsou informace a že Mayová je informovala, mimochodem vše se vyšetřuje... To není uzavřené..."

 (Prý asi stopa je.  Ano, ta stopa je - jakýsi Novičok, který je fraška, jak se ukazuje - prý originál z Ruska. Dokonce i expert skutečný pochybuje včetně jinde dalšího Andora Šándora)

 

Tak toto je náš bezpečností expert, co nepochybuje, že znát důkazy je zbytečná věc. Když to řekne spřátelená země a Stalin, pardon Mayová, tak je to ložené a tím to hasne. A ono se to vyšetřuje.

Je idiot?

 

Takže Mayová obvinila Putina a Rusko bez důkazů, vyhostila občany Ruska, odmítá mistrovství světa v Rusku, vyhrožuje sankcemi,  což znamená, že nikdo nic neví, neb se to vyšetřuje, takže ptát se na důkazy je zavádějící.

 

 

A pan redaktor čumí jak tele a místo aby ho seřval za idiotskou odpověď, pořadem se sune dál.

Tak to je ta naše hvězdná televize veřejnoprávní! A další dva hosté Romancov a Pacner? Trojka jak vyšitá z románu Idiot od Dostojevského aneb vážení hosté experti České televize...

 

"Máte indicie, že jsou zde ruští špióni?" ptá se redaktor odborníka Pacnera.  "No, někde jsem to četl, ale nevzpomenu si, kde."

 

To je ten Pacner, který v srpnu 2017 v Českém rozhlase PLUS na otázku, zda ví o amerických agentech v Rusku, oznámil: „Nasadit amerického nelegála do ruského prostředí je absolutně vyloučené. Každý cizinec, který přijde do Sovětského svazu nebo dnes do Ruska, je nápadný. Svým způsobem chování, svým oblékáním, svými zvyky". 

 

Prostě odborníci na vraždu dvou Rusů (dokonce tří?) v Británii...

_______________________________________________________

 

 

 

 Může nás takto svými hosty Česká televize stále zesměšňovat a urážet?