Kdy bude Babiš reagovat na své vlastní lži?

Ještě ani nezískal důvěru parlamentu, byť ji má připravenu pomocí zaprodanců ze socdem, komunistů a poloasijské sekty a už řídí i mezinárodní politiku České republiky. Chce vykázat diplomaty Ruské federace jako odvetu za prohlášení Kremlu, že smrtící látka typu VX byla možná vyvinuta a vyrobena u nás. Jestliže má vláda podezření, že velvyslanectví Ruské federace je plné špionů s diplomatickým krytím, měla by zcela jistě zakročit a jasně prohlásit, proč je vypovídá. Rozhodně by se přitom neměla ohánět nějakými obviněními, která nejsou nijak prokázána. Co když v naprostém rozporu s tím, co prohlašuje britská premiérka a co po ní opakují všichni evropští politici je pravda někde úplně jinde? Co když atentát na dvojitého špiona zorganizoval někdo jiný než Kreml? Kolikrát nás již takto přesvědčovali a pravda byla úplně jiná? Viz. zbraně hromadného ničení které měl vyrábět Saddámův režim, údajné utiskování Albánců v bývalé Jugoslávii, Libye….

Babišův principiální postoj, který mu stejně nakonec zatrhne jeho koaliční partner KSČ, má ještě jeden, a to mnohem hrůznější efekt, než je teoretické vypovězení několika ruských diplomatů podezřelých ze špionáže.

Možná, že Kreml lže mezinárodnímu společenství, Babiš však lže každý den, již desítky let, a to všem občanům naší země. Lže, podvádí, krade, a to v takové míře, že nějaké obviňování ze špionáže nebo likvidace dvojitého agenta je proti tomu jenom dětskou strkanicí na pískovišti. Co třeba lhaní o Čapím hnízdě, co lži a podvody kolem privatizace Unipetrolu, lži a podvody kolem takřka každé činnosti Agrofertu?
Když chce Babiš tak principiálně reagovat na obvinění naší republiky z výroby nervového plynu, měl by stejně reagovat i na svoje vlastní lži a vykázat se nejméně až za Ural a to na věčné časy.
 
 
Z facebooku
(S některými výroky se neztotožňujeme, ale je dobré znát i názory dalších našich občanů v mezinárodních otázkách. Skrytá Pravda)