Normálně velmi pohotový Václav Moravec přešel několik epizodek, které ale v celé nahotě ukazují obludnost otravy ruského dvojitého agenta Skripala, jeho dcery a policisty a především  mění hlavní význam a fakta, co se skutečně stalo. Vynechme balast žvanírny kolem a soustřeďme se na fakta, co řekl generál Šedivý a velvyslanec v USA Kmoníček. Charakterové vlastnosti Teličky netřeba vyzdvihovat. Je to lidský odpad. Fanatický.

 

Zda to byly promyšlené náznaky, či zda jim to ulétlo v zápalu diskuze těžko říct. Ale stále silněji se zdá, že o pokusu vraždy na ruském občanovi vědí daleko víc, než veřejně tvrdí. A čím fanatičtěji popisují Putina (dokonce i Telička pláče, že Johnson dělá medvědí službu a že může pravda vyjít najevo), přepálením docilují pravého opaku a lidé se tázají stále naléhavěji, kdo že je ten údajný vrah!

 

Všimněte si však, že podrobnosti uvedené panem Kmoníčkem nikde na mainstreamu nenajdete!

Hynek Kmoníček vyjmenoval šílenosti, které náš mainstream zamlčuje, ohýbá, manipuluje s nimi a i Moravec odklonil: přesná citace pana Kmoníčka.

 

"Proč jste tak skeptický?" ptá se Moravec.

"To by bylo na dlouhé vysvětlování, ale v této chvíli si nemůžeme být jisti ani jaká látka byla použita, jestli byl použit onen typ Novičoku, který známe z provozovny Volz XVII, jakým způsobem došlo k tomu, že lidé zasaženi Novičokem záhadně přežili, jestli bylo použito nějaké antidotum, kdo měl antidotum musel mít i původní jed a tak dále..."

 

 Drsné, šílené. Takže nikoliv konspirace, ale děsivé obvinění Putina, i když to ukazuje na britskou vládu!

Thereza May

Pokud tedy tuto akci  objednala Thereza Mayová, bylo by pak jasné, že nechtěli smrt, ale sjednotit západ výstrahou.  Neboli věřit, že Rusové přiletí z Moskvy, stříknou na všechny jed, upozorní vládu a policii, pak jim dají antidotum (protijed) a nenápadně zase zmizí do Ruska nemůže uvěřit ani největší blázen.

 

A pan generál Šedivý pouze vyslovil myšlenku, že prostě se sluší nezpochybnit a držet krok.

Onen krok vyhostění diplomatů signalizuje soudružnost s Evropskou unií.  Ale  vyjádření MZ Británie Johnsona: "Já si myslím, že tak silná slova nejsou ani vhodná. Dokonce ani nevěřím, že by Putin řekl zlikvidujte toho XY člověka. To se tak nedělá. To není ani myslitelné."

 

Další kamínek z mozaiky poodhalil pan Kmoníček: "Lze snadno zpochybnit slova ruského chemika,  pane kolego Teličko. Já výrobu znám, chcete ji znát také? Stojí to v USA 8 dolarů a dvacet centů, protože on sám jako vynálezce ho publikoval v Americe v docela populárním paperbacku včetně způsobu, jak se vyrábí, takže od roku 2008 není pochyb, že by se nevědělo, jak složení Novičoku vypadá..."

 

A navazuje údajný další skandál:

Britský úřad ICO dokončil prohlídku kanceláří Cambridge Analytica

Mimo údajnou manipulaci voleb v USA měla tato skupina prý zmanipulovat Brexit. Jenomže tato skupina pracovala na zakázku k volbám, což dělá každá strana a každý politik.

13:16 min. v OVM opět doslovně řekl Kmoníček: "On (bezpečnostní poradce prezidenta Trumpa John Bolton) si tuto společnost najal na výzkum Američanů k ozbrojeným intervencím. Jemu se tedy zdálo, že Američané jsou málo podporovatelé intervencí USA v zahraničí a jestli by se to nedalo tenhleten jejich názor nějakým způsobem posunout."

 

Ano, čtete dobře, ani v Británii, ani u nás, ani v USA prostě lidé nechtějí vojenské intervence, nechtějí zabíjet. A to je přesně opak toho, co chce Mc Cain, co chtěl britský premiér Tony Blair, co chtěl a dělal prezident USA George Bush, co dělal francouzský premiér Sarkozy,  o co se nyní snaží zbabělá britská premiérka Mayová a šílenec ministr zahraničí Johnson přepálil: rozpoutávat války a dnes dokonce s Ruskem. Zatím studenou, slovní a za ní ukrýt Brexit zapojením všech států. Mezitím máme obklíčit Rusko, nakoupit co nejvíc zbraní a v nějakém okamžiku spustit akci. Jak by dopadla střední Evropa šílené jenom pomyslet.

 

Dnes jedná v Praze třetí nejvyšší ústavní činitel USA předseda Sněmovny reprezentantů amerického Kongresu Paul Ryan . O čem asi? Jak chce zpracovat naše zákonodárce? Tlak na zbrojení, či dokonce další základnu proti Rusku? Další zahraniční intervence a zabíjení? Na pivo určitě nepřiletěl! Co udělá Babiš?

 

 (Proč oficiální místa občanům neodpoví na otázky, uvedené v modrém rámečku?)

 P.S. Doplnění: pan Radim Valenčík chválí generála Šedivého před prý "lavírujícím" Kmoníčkem. Asi neposlouchal pozorně a v tom je někdy problém. Pan Kmoníček se vyjádřil mezi řádky jasně viz výše a i zde je vidět, jak mnohokrát obyčejná nepozornost změní naše myšlení rychlým odsudkem.