Zemana volí kreténi, které by dřív shodili z útesu. Až vychcípá generace důchodců, bude prezidentovat Kalousek a lidi jako Okamura budou sloužit nám, Židům... To vám vzkazuje ODS a a její předseda Fiala tleská!

 

A všude je ticho po pěšině.

 A to fakt předsedovi ODS Fialovi nevadí? Zatímco odsedknutí na provokativní otázku řeší vedení strany, Fiala dává bombastická prohlášení a mainstream povykuje, nikdo neřeší provokace na prezidenta Zemana, na vychcípání důchodců a dokonce, že budeme poníženě sloužit Židům.

 

Zde jsou přesné citace toho "správně nasměrovaného" člena ODS

Nezbývá než doufat, že i u nás do té doby vychcípá generace důchodců-kverulantů a že pomře alespoň polovina radikálně smýšlejících prvoků z venkova, to bych si moc přál. Aby jednou prezidentovali lidé jako Miroslav Kalousek, či pan Fiala z ODS a lidé jako pan Okamura dělali to, co pro nás židy dělali vždy, tedy sloužili nám a čekali pěkně v rohu, co přilétne od panského stolu. Jitrnice Zemanovi říkám proto, abych vydráždil lidoopy, co jej volí. Zeman přesně ví, co dělá. Mně na něm nejvíc vadí, že neříká věci, které si doopravdy myslí. Je to chytré, ale to mají dělat střelci typu Okamury, ne prezident. Kondenzovaný Čecháček by si to šel hodit, znát Zemanovy skutečné názory. Trumpovi je Česká republika zcela u prdele, Ivana ne-Ivana, ale to taky vašim čtenářům raději neříkejme, jsou to jitrnice, nepobrali by to.

člen ODS Pavel Novotný Parlamentní listy 5. 2. 2017 16:22

Ano, toto je stanovisko ODS vůči národu, které nadšeně sdílí Němcová, Fiala...

 

Ale nastává drama, když si na provokativní otázku urážkou prezidenta Zemana dovolí jiný člen napsat jinou ironii. A hlavně je zajímavé, kdo tyto nenávistné kampaně rozviřuje a předává: říká vám něco Jan Povýšil a proč pronásleduje nenávistně jiné? V patnácti měl těžký úraz...

Jan Povysil (@JanPovysil) | Twitter

A zde je chronologie odseknutí - provokace se upozadní a vypíchne se odpověď. A provokace dělá pouze jedna strana, zatímco ti "údajní zlí" se k takovéto špíně nesníží!

Zde je celý originál - důkaz od Povýšila

 

 

 

Pseudodemokratická chameleónská strano ODS: zameť si nejdříve před svým prahem! Navíc když ti pomáhá Bakalovo médium a Evropské pa-hodnoty...

Pavel Novotný – ODS – Občanská demokratická strana