Jakou částí těla studuje dnes slavná Nikol Zwrtková těžko říct, ale protože ji NEWSROOM 24 vynáší do nebes a prý hrdině sejmula Krčála z ČSSD, aby světu hlásala o svobodě slova, chtěli jsme vědět, jak nejpokleslejší pořad s Rosím a 20 letá Zwrtková spolu souvisejí, když nadšeně tleská urážkám trapného profesora Lukeše a Jakla by do televize nepustila.

Není třeba hledat dlouho, ono se to totiž najde hned v úvodu.

 

SkrytáPravda.cz  nadšeně zaplesala nad JEJÍ svobodou slova, citovanou přes Voltaira.

"Kde se vytratilo voltairovské "nesouhlasím s jediným slovem, které říkáte, ale navždy budu bránit, abyste je říkat mohl?"

 

To byla JEJÍ reakce na protesty prasáren v Brně, kdy "Slušní lidé" proti pornu v přímém přenosu na divadelních prknech protestovali. Dobře, řeknete si, tato mladá hvězda, kterou chválí dokonce NEWSROOM 24 a pracuje pro SEZNAM.cz, musí být velice nadějná.

Jenomže pak se ta JEJÍ svoboda slova šířená na SEZNAM.cz projevila v plné síle.

Asi dle hesla, co smí pán, nesmí kmán?

 

 

Ano, čtete dobře, toto také napsala ona hvězda SEZNAM.cz a vynášena do nebes pokleslým pořadem s Rosím: NEWSROOM 24.

Také se ptáte "Kde se vytratilo voltairovské "nesouhlasím s jediným slovem, které říkáte, ale navždy budu bránit, abyste je říkat mohl?"

Takže když protestují "Slušní lidé" proti pornu v divadle, Voltaire se nadějné slečně o svobodě  hodí. Ale když má názor pan Jakl, místo argumentu vychvaluje toho, co pan vážený profesor (také místo argumentu) a stálý zákazník Václava Moravce ve veřejnoprávní televizi vyslovil: „Bývalý ředitel CIA John Owen Brennan? Tyhle lidi dáme úplně stranou a dáme hlas tady tomu pánovi, kterého sice nevidím, ale vím z nějaké fotografie, že má koňský ohon na hlavě," poznamenal Lukeš. A Jakl si v tu chvíli provokativně pohladil před kamerami své dlouhé vlasy. Tak to se Voltaire nadějné slečně nehodí?

 

Prý nadaná slečno ze SEZNAM.CZ NIKOL ZWRTKOVÁ:

„ a kde se vytratilo VAŠE voltairovské "nesouhlasím s jediným slovem, které říkáte, ale navždy budu bránit, abyste je říkat mohl? Co platí u jednoho, u druhého ne?"

A hlavně, mohla byste citovat lži pana Jakla, když jste odhalila podvody Krčála z ČSSD? I my máme právo od vás vědět, proč někoho napadáte. Protože zákaz Jakla do televize není názor, ale totalita a navíc aniž byste zdůvodnila, v čem přesně Jakl lhal!

 

To skutečně v SEZNAM.cz nevadí?