Předmluva: Mezi dvaceti podvlékačkami ozval se vzlykot. To se dal Švejk do pláče. Polní kurát podíval se dolů. Tam stál Švejk a utíral si pěstí oči. Kolem bylo vidět radostný souhlas. „Přiznej se, lumpe, žes brečel jen tak kvůli legraci.“ zakřičel polní kurát.

„Poslušně hlásím, pane feldkurát,“ řekl rozvážně Švejk, sázeje všechno na jednu kartu, „že se zpovídám bohu všemohoucímu i vám, důstojný otče, který jste na místě božím, že jsem brečel opravdu jen kvůli legraci. Já jsem viděl, že k vašemu kázání schází jeden polepšenej hříšník, kterýho jste marně hledal ve vašem kázání. Tak jsem vám chtěl vopravdu udělat radost, abyste si nemyslel, že se nenajdou ještě spravedliví lidi, a sobě chtěl jsem udělat legraci, aby se mně vodlehčilo.“

 

 

Žena se přiznala a odhalila celý propracovaný systém proruských trollů a USA jsou hrůzou bez sebe

Unikátní zpověď královny propagandy: Rozhlížím se, jakou jsem nadělala paseku, říká pro INFO.CZ


https://img.cncenter.cz/img/12/normal1050/5152529_dezinformace-propaganda-rusko-cesko-v0.jpg?v=0
 
Geniální, avšak zneuznaná noční vrátná ve vrátnici pochopila svoji genialitu
 
Roky se údajně podílela na intenzivním šíření proruské propagandy v Česku. (Což je jeden - od roku 2017, jak sama přesně dokládá)
Ale prý už v roce 2016 se nadchla pro hybridní válku a ze svého bydliště v Mostě vypouštěla po sítích do světa řadu propagandistických statusů a koláží. Proruské propagandě věnovala veškerý volný čas a jako noční vrátná také 90 procent pracovního. Profil Morávkové byl za chvíli větší než některé proruské skupiny. V roce 2016 ucítila šanci stát se, jak sama říká, vojákem na poli studené války. „Facebook se mi jevil jako úžasná zbraň. Takže motivací, upřímně řečeno, bylo zabojovat si v hybridní válce. Začala jsem navštěvovat slovanské skupiny a rozesílala žádosti o přátelství. Každého člověka jsem se snažila uchopit za názorový vrchol, což v praxi vypadalo tak, že jsem žádala o přátelství zejména lajkery (příznivce, pozn. redakce) Stalina a Putina,“ říká v rozhovoru.
 
 
A geniální Roman Máca dostal spravedlivý hněv
vrátná Blanka Morávková je nebezpečný agent Kremlu
 
Polní kurát podíval se zkoumavě do prostodušné tváře Švejkovy. Sluneční paprsek zahrál si na zasmušilém obraze Františka Sáleského a teple ohřál vyjeveného mučedníka na stěně naproti.
inteligentní Roman Máca z Evropských hodnot - foto twitter.com
 
A Blanka Morávková pochopila trnitou cestu hříchu a konečně prozřela
 
 
Upřímně, zatím se nedá poznat, co tím INFO.cz sleduje. Zda ukazuje frašku americké, potažmo české propagandy mainstreamu Evropských hodnot a Bruselu, nebo zda dostal za tuto stupiditu zaplaceno. Ale o frašce se dozvíte přímo z profilu usměvavé Blanky Morávkové na facebooku (dokonce to vypadá, že hloupá není a má ze všeho upřímnou legraci.) A INFO.cz toto sesbíralo na jejím profilu. Pouze ji Máca a spol blokují, tak začala psát jako za bolševika mezi řádky: miluji SSSR, dnes miluje... Ale podívejte se na její odpovědi sami.

Odpovědi na Vaše dotazy a sdělení.
1.Věříš Mayové, že mají důkazy o zapojení ruských tajných služeb do otravy Skripalových novičokem? A anexe Krymu, byla podle tebe dobře či špatně? Myslíš si, že je pro Evropu Rusko hrozba či ne? Tyto věci mě nikdy nezajímaly. Fakta jsem nepotřebovala, pracovala jsem s emocemi. Debatám, ve kterých je třeba znát fakta, jsem se vždycky vyhýbala. Největší hrozbou je propaganda, která označuje jakoukoli skupinu lidí za špatné.


2.Jak u mě mohlo dojít k takové změně osobnosti? Představte si mě jako kartotéku, ze které jsem Vám do teď ukazovala jen jednu složku. Nemohu za to, že jste tu složku považovali za kartotéku.


3.Jaký mám nyní postoj k Zemanovi a Putinovi. Zemana mám stále ráda kvůli jeho bonmotům. Mým nejoblíbenějším nyní je: "Politika je především bojem proti blbosti, a to včetně blbosti vlastní." Putinův kult osobnosti vstoupí do dějin jako kult, který předčí i kult Stalinův a to díky moderním technologiím, které ho umožnily šířit.


4.Komu se podařilo mě přesvědčit? Mému rozumu.

5.Podporou adopce dětí homosexuálními páry si přeji legalizaci pedofilie. Pedofilie legální je, stejně tak jako heterosexualita nebo homosexualita. Nelegální je dětská pornografie, zneužití a znásilnění.


6.Přestala jsem být vtipná. Smějeme se tomu, co podráží něco, s čím máme problém. Jestliže jsem přestala zesměšňovat "nepřítele," přestala jsem být pro Vás vtipná.


7.Jaký mám z toho všeho pocit? Skvělý.


8. Nejsem muslimka, ani mi nikdo nevyhrožuje.

9.Rozeštvávám lidi. Neobviňujte jeviště z toho, že Othello uškrtil Desdemonu.

 

Doslov

Trnitá cesta hříchu. Napravený hříšník. Jaroslav Hašek a "Osudy dobrého vojáka Švejka". A svět se točí dál...