Hamáčkova (Chovancova  - ČSSD) excelentní centrála proti hybridním hrozbám je napojena na ještě excelentnější  Evropskou centrálu proti hybridním hrozbám, která začala bojovat proti ruskému fejku, neboli lži, že Finové jedí ruské děti.

 

Nejdříve si ukažme, jak s námi manipulátoři z řad mainstreamu manipulují.

 

Napíšme si dva příklady - co je hoax?

Hamáček chodí po uších

a

Hamáček si sedí na uších

Samozřejmě ani jedno dle selského rozumu. A stejně tak nastal posun, kdo čí děti jí.

 

Všimněte si opět na rok, kdy Holandsko začalo útočit na Rusko. A propaganda se rozjela naplno.  Rok 2013. Dostalo na to s Finskem obrovské peníze. Můžeme připomenout, že po čase bylo sestřeleno letadlo nad Ukrajinou, které měl sestřelit Putin. Pak se zapomnělo, že kdo čí děti měl jíst, kdy to skutečně bylo a NÁHODOU to byla propaganda Rusů, jak vytvořit nenávist, a hlavní důvod, proč vytvořit obrovské antihybridní centrum napříč Evropou.

(Mimochodem, jakoby se zapomnělo, že původní superpropaganda po Goebbelsovi byl "Hlas Ameriky" a "Svobodná Evropa")

 

23. ledna 2013 

Leningrad: 900 dní pekla. Hlad, smrt i kanibalismus

To byla spuštěna propaganda o tom, jak v Petrohradě běžně lidé pojídali děti. Nizozemská režisérka Jessica Gorter to sice situovala do doby od září 1941 do ledna 1944, kdy byl Leningrad obléhán německou armádou, ale v podstatě to byl výkop proti Putinovi. Rusové tam žerou děti a kanibalismus jen kvete.

          17. července 2014

Sestřeleno letadlo nad Ukrajinou. Opět Holandsko a jeho investigativní novináři  -  skupina investigativních novinářů Bellingcat to zázračně zjistila přes okultisty ve zprávě, kterou později zveřejnil nizozemský list NL Times.

 

          14. dubna 2017

Ruská hrozba prý děsí Evropu. Ve Finsku se otevírá centrum proti dezinformacím

„Hybridní aktivity se staly trvalou součástí evropského bezpečnostního prostředí,“ uvedl finský ministr zahraničí Timo Soini při otevření centra v Helsinkách. Centrum by mělo sdružovat síť expertů a hledat účinný recept, jak čelit hybridnímu způsobu boje.

Mezi prvními úžasnými odhaleními je zpráva v ruských médiích, že Finové jedí ruské děti a proto jsou tak nenávidění. (Viz úvodní foto) A prý si to vymyslel Putin a jeho zločinné banda, aby zvýšili nenávist proti Finsku, Holandsku a dalším pobaltským státům. A právě tato zjištění jsou důkaz, proč americká armáda musí obklíčit Rusko.

Jasně, že je to provokace, kdy si lidé nevšimnou či zapomenou, kdo to vyprovokoval, ale reagují až ná závěrečnou ofenzívu, kdy se bráníme ruským, hybridním hrozbám.

Dnes už ani nikdo neví, jak to začalo, proč byl objednán film "Leningrad: 900 dní pekla. Hlad, smrt i kanibalismus", kde se vybírají rozinky z příšerného utrpení za druhé světové války SSSR proti Hitlerovi a proč je to následně zneužito v protiruské propagandě.