Opět jako vždy extremistická opozice, která si dala záhadně do vínku demokratická spustila šílený ryk v noci a ráno nad jmény udílení. Například noviny Lidové lžou stejně tak Kalouskové jako když Rudé právo tisklo. Teda, nelžou, spíše manipulují, přestože tři jména jsou jasná, jak facka žižkovského Pepíka.

 

Co dokázala trojice statečných žen a proč a dostala vyznamenání po zásluze? Nic, "pouze" bojovala proti svému zneuctění extremistickou zvůlí státu!

Alena Vitásková, Ivanka Kohoutová a disidentka Lenka Procházková

Všechny tři byly šikanovány státem, bylo jim vyhrožováno naším "demokratickým státem" v čele s extremistickou ombudsmankou Šabatovou, musely se strachovat dokonce o svůj život. Navíc ony nedostaly nejvyšší řád, ale medaili Za zásluhy 1. stupně!

Například Lidové noviny klidně manipulují s čtenáři v článku

Bojovnice proti ‚netolerantní ideologii‘? Kdo je Zemanem vyznamenaná aktérka hidžábové kauzy

 

A nejen ony, celá ta genderově multikulturní smečka. Fakta jsou však jiná. O Vitáskové se ví nejvíc, dokonce ji fyzicky napadali a vyhrožovali jí kriminálem 8 let. Solární baroni.

Ivanka Kohoutová byla fyzicky napadána i v soudní budově, ombudsmanka Šabatová ji šikanovala, multikulturní gender jí vyhrožovaly také v soudní budově, přitom studentka, jak ji nazývají, byla a je podvodnice, která navíc ztrácela průkaz totožnosti a nikdo neví, kdo skutečně je. A hysterické řvaní na Ivanku v soudní budově všichni viděli v přímém přenosu.

A Lenka Procházková, disidentka skutečná, nikoliv hradní opilec si nikdy nechodila pro odměny na ambasády USA a proto je i dnes v nemilosti genderově kulturní smečky...

 

A mlčí o naprosté zvrácenosti Ledecké a Petra Čecha, kteří pro státní vyznamenání neposlali ani nikoho z rodiny a pošlou tam "manažery". To pohrdání Českou republikou (prezident Zeman je pouze prostředníkem) je tak do očí bijící, že hlásit se k našemu národu je od nich spíše urážkou!

 

S medailí totož žádná odměna neteče, je pouze za stát, čestná!

 Takže když se nesypou miliony, tak Ledecká či Čech ani nehrábnou. A národ je jim u pr.....!

 

 P.S. Dodatečně: několik lidí se táže, zda jako autor jsem pochopil, že Ledecká je v tréningové zátěži. Ano, pochopil, i když snad dva dny, pokud to není těsně před závodem, drama výpadku neudělají. Ale budiž. To pohrdání je v tom, že se nenajde nikdo z rodiny, kdo by před celým národem medaili převzal a pošlou tam nějakého slouhu. Část národa neprotestovala proti medali, ale prezidentovi. A výročí 100 let není stáří Zemana, ale nás - země České republiky a prostě slouha poslaný pro medaili je urážka národa, nikoliv osoby Zemana!