Vše kolem bylo jenom divadlo a Čapí hnízdo byla jenom kamufláž. Dokonce je otázkou, zda se na otrokářském obchodu nepodílí i TOP 09 a svazáci EU Piráti.

 

Co to ve skutečnosti je ten obchod s otroky?

Nalákání gastarbeiterů, kteří bydlí jak prasata v jednom bytě AIRBNB či ubytovně na jedné hromadě a dělající bordel uměle vytvořenou nezaměstnaností, protože se nemusí starat o rodiny a peníze pouze posílají jako otroci na Ukrajinu...

 

Samozřejmě nejlépe je to vidět v Praze, i když každá oblast, každý kraj má své otrokářské kolonie a setkali se s tím všichni, kdo chodí mezi "lidi". Ale otrokářský řád v roce 2018 je nejčitelnější a nejmarkatnější v Praze, proto si ukažme, jak to funguje na autentickém městě.

Samozřejmě vláda ANO a ČSSD odmítá systém nazvati otrokářský

Ale je přiléhavější název?

 Fakta: nejen v Praze je kolem 1/3 bytů, nepoužívajících se k zvýhodněným bytovým účelům, takže cena bytů a nájmů je až dvojnásobná. Ale bytů je přebytek. Proč?

 V celé republice je kolem 400 000 zaměstnanců, kteří nevědí, co dělají a proč to dělají. Zlí jazykové tvrdí až jeden milion, ale to se nedá "od boku vystřelit".

 

Kolik lidí se na každé obci, úřadu zabývá dotacemi, kontrolami, schvalováním, ověřováním, právními úkony. Kolik lidí je v neziskovkách, které jsou politické, systémověkontrolní nadneziskové neziskové, zabývající se výzkumem a doporučením nezisku...

Zkuste si sami odpovědět, proč "vláda lidu" pronásleduje majitele malých hospůdek, soukromníčky, kteří mají jednoho zaměstnance či dokonce žádného, zatěžuje je obrovskou byrokracií a na to opět najímá tisíce zaměstnaců od zpracování dat po kontrolní otázky, což dává legitimitu oněm "zlým jazykům" o milionu uměle zaměstnaných lidí, kteří něco jakoby dělají a ve skutečnosti pro občany nedělají nic. Je to jednoduché!

My se zavázali, že pomůžeme Ukrajině, Bulharsku, Rumunsku až po Armenii. Je jasné, že kdyby vláda dala do rozpočtu odeslání 100 miliard na tyto státy, do hodiny by padla. Kdyby vyčlenil Brusel viditelně "bilion korun" v přepočtu, i on by padl, protože by pohár přetekl. A tak se vymyslel systém, který můžeme v klidu nazvat otrokářským. Pro občany České republiky jsme uměle vytvořili pracovní místa, které Babiš nesmí zrušit, protože je vydírán. A na ta místa zveme otroky. ČSSD si to pojistila přes BIS a kdykoliv o tom Okamura či další z SPD začne mluvit a psát, okamžitě vystartuje komando z BIS a předkládá frašku jako oficiální dokument, že SPD je podezřelá, neb do otrokářského systému vidí a ve vládě by s tím nesouhlasila.

 

 Orbán to zarazil a je evropský zločinec.

Salvini to zarazil a je evropský zločinec

Le Penová má být za odpor poslána do blázince

U nás vláda na poslední chvíli přijala komunisty na podporu, ale protože se ani komunisti s tímto zločinem nechtějí smířit, pouze vládu tolerují. A tak nyní chodí vydíraný Babiš a hlásá, že musíme přijmout lidi z Ukrajiny a dalších států. Pláče a naříká. To samé Vladimír Dlouhý, který si chce udržet nálepku loajálního občana země české. 

Vše můžete dohledat jako důkazy: AIRBNB v Praze, proč se to netrestá a proč tyto byty se nevrátí místo hotelů na byty pro mladé a důchodce. Jak? Snadno. Daněmi, kdy hotely z bytů zatížíme nejvyšší daní a každý, kdo se tam ubytuje, musel by být přihlášen v EET  jako prodejce a spotřebitel. Když už to EET je, ať skutečně slouží. A rázem bude až 50% bytů v přebytku. Že zahraniční developeří budou řvát? A co je nám sakra do toho?

 Za druhé: dotace z EU soustředit pouze na pět až deset projektů v národním zájmu. Dálnice, čističky, železnice, tunely namátkou. A že příjdou o peníze ti drobní? Za pravé se to většinou zneužívá na cyklostezky, co nikam nevedou, aquaparky, kam nikdo nechodí a jsou ztrátové, a každý si může ve svém okolí dohledat frašku s cedulkou: za dotace EU, které platíme my. Tím by se uvolnilo kolem dalších 200 000 lidí, co sice pracují hodně, ale nevědí proč.

(A třeba projekty na ploty školek apod. mohou mít na vše nulovou sazbu místo dotací, či dokonce zápornou a snadno vypočitatelnou)

 

Tím pádem bychom nepotřebovali gastarbeitery  a naopak bychom tam mohli tisíce přebytečných lidí z Evropských hodnot (to nejsou jenom ty desítky na ústředí) vyslat a mohli by konečně začít pracovat.

A na konci se můžeme vrátit na začátek: Okamura a SPD jim vidělo do karet, všechny tyto zločiny proti České republice a českému lidu zveřejňovalo a to se nelíbilo Chovancovi a Babišovi, neboli lidem, poslušným příkazům Bruselu, byť naoko navenek jim oponující.

 A to je přesně důvod, proč pár politruků státních zástupců má za úkol stále vracet prověřování SPD o výrocích, kdy je to směšné, proč BIS píše zprávy o tom, co mají ve skutečnosti dělat svobodné volby a odvedlo pozornost od podstaty: tahat sem miliony lidí z východu, aby posílali peníze domů a tím si je zavázali proti Rusku, které má obrovské bohatství a nechce se s námi rozdělit.

 Babiši a Hamáčku, přestaňte hrát divadlo: trh s byty lze vyřešit od stolu dokonce i za pomoci nenáviděného EET a my zatleskáme a nabídnout zaměstnavatelům české zaměstnance stačí vrátit zbytečné lidi z neziskovek a politruků zpět do pracovního procesu. Jedna kontrolní, kolik je už u nás mluvčích, když dneska má mluvčí každá hajzlbába pracující pod hlavičkou: stát?

Vždyť jste to dokonce před volbama naoko slíbili!

 

 P.S. Mimochodem všimli jste si, kolik webů je také přisáto na státní rozpočet přes různé dotační podpory prověřených kádrů z Bruselu "Člověka v tísni"?