Jako z kopíráku: dojič krav v jižních Čechách, zauhlovač/odškvárovač v plynárně v Praze-Michli, dojič krav v jižních Čechách, pasákem jalovic na Slovensku (Velká Fatra, Vtáčník, Slánské hory) a po opravkách absolvent studia práv v Plzni jako Pražák Jan Ruml v roce 2000 obsadil Českou televizi, ač nikým nevolen a ta zůstala v rukách této skupiny dodnes. Svoboda a pluralita skončila.

 

 

Maďarsko 2018

Po skončení nedělních protivládních protestů v Budapešti se část demonstrantů shromáždila před budovou státní televize. Třináct opozičních poslanců poté využilo svého práva ke vstupu do budovy, kde chtěli v živém vysílání přečíst petici s požadavky protestujících. Informovala o tom agentura MTI. Poslanci v budově strávili noc, bezpečnostní ostraha jim ale neumožnila vstoupit do vysílání. Dva z nich ochranka nad ránem silou přinutila budovu opustit.

Zdroj: https://www.lidovky.cz/svet/madarsti-opozicni-poslanci-po-protestech-prenocovali-v-televizi-dva-museli-byt-nasilim-vyvedeni.A181217_110759_ln_zahranici_ele#utm_source=rss&utm_medium=feed&utm_campaign=ln_zahranici&utm_content=main

 

O co jde ve skutečnosti: Viktor Orbán odmítá masovou migraci a stejně jako ve všech státech střední Evropy nejsou lidé přechodně na práci. A aby maďarská ekonomika nechřadla (Viktor Orban ji vyvedl ze strašné ekonomické krize), připravil zákon, že Maďaři nesmí odmítat přesčasy, aby to nebylo jako ve Francii, Belgii, Itálii, nebo u nás, kde lidé v Plzni, Kvasinách a dalších místech ze zahraničních pracovníků šílí. Kriminalita je místě velká a vystrašenost obyvatel neskutečná. A toho zneužila maďarská miniopozice jako naše pidistrany a zaútočila na maďarskou televizi stylem klonu Rumla a Biomasové Jau Jau Káti Bursíkové.

 

 

Takže my, Češi už jsme na ledacos zvyklí a nic nového nás nepřekvapí. Pouze ta "dočasnost Rumlů" v ústředí České televize se už blíží dočasnosti sovětských vojsk na našem území: sovětská vojska 21 let, přátelé Rumla 18 let. Nic nového pod sluncem, vše už tu bylo.

 

 O roku 2000 - související

Před 17 léty byl spáchán atentát na Čt v zájmu vstupu do Evropské unie! Referendum bylo fakticky neplatné a vstup do EU byl podvod!!