Bohužel to není silvestrovský pořad, ale HOAX České televize! Kam zmizelo Rusko? Má vážně Jakub Szántó tak vymydlený mozek z Izraele, nebo je to vystříhaný pseudodokumet? Pokud to byl popis pouze US ARMY, proč to není v titulu napsáno? I když takovouto zhovadilost by si snad nedovolilo ani politbyro SSSR! Vážně si myslí Szántó, že jsme stát dementů a bude s námi manipulovat jako s Palestinci?

 

Vzestup a pád Islámského státu

Česká televize

Největší pitomost a demagogie, jakou si kdy dovolila odvysílat Česká televize. Přestože není občana, který by nevěděl, jak Česká televize zuřila, jak Votápkové zuřili, jak USA zuřily, když už se čekalo, že Asad bude vyhozen, a Sýrie bude rozparcelována, jak Česká televize zuřila a chtěla (její hosté) vyhodit naší velvyslankyni Filipi ze Sýrie, v propagandistické blízkovýchodní dokumentaci o tom není jediná zmínka, zato popisuje hrdinná vítězství hrdinů americké armády v bojích s islamistickými vrahy. A o americkém senátorovi Mc Cainovi, jak vyzbrojoval teroristy, tam samozřejmě nic není.

Je to totální dezinformační dokument v izraelsko- české spolupráci!

 Blízkovýchodní štáb České televize hledal odpovědi napříč válečnými frontami. Dokumentární film Vzestup a pád Islámského státu je výsledkem deseti let natáčení po celém Blízkém východě.

 Ještě blbější než filmy o hrdinství vojáků SSSR za bolševika (ty měly alespoň reálnou strukturu).

V roce 2014 dostal Szántó "Novinářskou cenu" prý za skvělý popis ukrajinského konfliktu

Větší idiotismus a dezinformaci snad Česká televize ještě nenatočila (Za dotace...)

v roce 2017 mu byla udělena Cena Ferdinanda Peroutky (prostě veřejnoprávní hvězda)

 A samozřejmě hrdinná americká armáda jasně zvítězila - jak vidíte z autentických popisků České televize

Jak dlouho z nás budou dělat idioty? Tak USA a jejich parta porazila Islámský stát?

 

 Jaká je skutečnost?

Když už zoufalí Syřané utíkali všemi směry ze Sýrie a běženci zaplavili Evropu, vydal Putin rozkaz: ruská vojska vstupují na pomoc Asada do Sýrie

 

Tenkrát to vypadalo v České televizi jako náhoda

 

 A zde je onen dokument České televize jako důkaz, za který by se nestyděl ani Goebbels: soustředit zničení Islámského státu na jediné místečko - irácký Mosul a potlačit jediného vítěze Rusko a Putina nad Islámským státem i přes vyhrožování americkou armádou je informační zvěrstvo!

(čas 24:22, abyste nemuseli hledat)

Vzestup a pád Islámského státu

 

Chce se mi "blejt", velebnosti. Toto zpravodajské pseudodokumentární  zvěrstvo snad už nepřekoná nic. Leda dokument, že nás neosvobodila v roce 1945 Rudá armáda, ale hrdinové z Pentagonu a přišli od Leningradu. Každopádně je to hnus hnusů a dezinformační propagandistické česko - izraelské veřejnoprávní extáze dezinformační zvrácenosti!