Odkrývání pravdy bude ještě silnějším mottem našeho webu. A těch otazníků je hodně. Například, proč vláda tvrdí, že je u nás malá nezaměstnanost, když předtím uklidila milión lidí do nezisku, do přílepků na dotace k jejich přerozdělování (úředníky, policisty, právníky, dotační poradce, kontrolory a další zbytné neproduktivní flákače) a každý si můžete doplnit ve svém okolí až po mluvčí, které mají snad i veřejné záchodky.

 

Dále se budeme zabývat rozkrýváním absurdit například že skuteční bolševičtí komunisti jsou ti, co řvou na náměstích s heslem: zničte komunisty a ještě z toho tyjí.

 

Že současná vláda už se blíží komunistické z roku 1988 a budeme předkládat důkazy, proč by se měl rozpočet nazývat "socialistický výhled na rok 2019" s nešťastným koncem, byť nám z televize tečou plytká slova o úžasné prosperitě.

 

Proč máme 2x více středních a vysokých škol, než máme inteligentních dětí.

 

Proč dotujeme západ stovkami miliard a ještě se snažíme uživit sami sebe a vláda to nezarazí.

 

Prostě je toho moc v čele s otázníkem, jak absurdní jsou dnes veřejnoprávní hodnoty, když ty cenzorně lustrační kádry vede soudně uznaný kriminálník a opilec Šafr, který byl pravomocně odsouzen za řízení auta ožralý jak prase, tudíž byl potencionální vrah a asi proto nyní vede za dotační peníze extremistické FORUM 24. Prostě to jsou ti praví, kteří jsou živeni z našich peněz jako tanečník od tyče pro gaye Jakub Janda, který asi proto se hrdě hlásí k Evropských hodnotám.

 

Tak těmto a jim podobným šťastný Nový rok a celý rok nepřejeme. Ale všem slušným a poctivým ano. A moc.