Všimli jste si, jak v roce 2001 vláda zaštítila státem řízenou oficiální žebrotu a dokonce s legitimací jako žebračenkou? A mezitím díky vstupu do Evropské unie od nás odchází sta miliard ročně? Je to hnus! A pak se diví, že stále více lidí vzpomíná na socialismus bez žebráků a bezdomovců!

 

I solidarita má své meze a hluboká poklona premiéru Orbánovi, že oříznul sprosté zisky nadnárodních společností od stravenek po banky a vytáhl Maďarsko ze šílené krize. I proto ho lidé milují a má už dokonce ústavní většinu.

 

Což se samozřejmě nelíbí Evropské unii a jejím extremistům, kteří řádí v ulicích, a která by chtěla Maďary okrádat opět stejně, jako to bylo dřív a jako západ svinsky okrádá nás!

 

Takže se vším všudy odesíláme na západ ročně půl bilionu (je to samozřejmě psáno jako cca, ale je to možná i víc). Evropská unie nám pošle umolousaných 30 - 50 miliard ročně a máme ještě děkovně mlátit čelem o zem, zatímco stát Česká republika vydává státní žebračenky, které vybírá neziskovka Charita.

 

 

Nabídka na internetu

 

Financování: svoji činnost například financuje Charita Praha díky orgánům státní správy a místních samospráv (ministerstva, kraje, obce), církevním a veřejným sbírkám, individuálním i firemním dárcům a z výnosů z vlastní hospodářské činnosti a benefičních akcí.

 

Proč stát žebrá u nejchudších?

 

TŘÍKRÁLOVÁ SBÍRKA a dokonce je už vydaná směrnice!!!

Dobročinnou akci Tříkrálová sbírka pořádá Charita Česká republika v celostátním měřítku od roku 2001. Koledující skupinky tří králů mohou lidé potkávat po Novém roce, nejvíce kolem 6. ledna. Tříkráloví koledníci putují dům od domu a přinášejí lidem radostné poselství Vánoc o narození Jezulátka. Přitom prosí o dar na pomoc lidem v nouzi. Koledníci Charity vybírají finanční příspěvky do úředně zapečetěné kasičky opatřené charitním logem a obdarovávají dárce drobnou pozorností – cukříky a kalendáříky. Vedoucí skupinky je vybaven průkazem koledníka. Tříkrálová sbírka je největší sbírkovou a dobrovolnickou akcí v ČR.

50 000 žebráčků

Nyní chodím k Zilvarom do chudobince, tam je to nejohromnější, ale doma nesmím nic říct, aby neříkali řeči. Pan Zilvar byl ve válce, nepřítel na něho vystřelil z děla, pročež teď chodí po domech žebrat a má nohu dřevěnou.

Já jsem pravil, aby byl bez starosti, že Zilvar musí dobře vědět, jak se žebrota dělá, jelikož jeho tatínek jest první žebrák v městě.

Avšak když jsme přišli do chudobince, tak nám Zilvar řekl, že je s žebrotou utrum, jelikož pan Zilvar na to přišel, že mu Zilvar bere nohu, on řval, že nedovolí, aby se s jeho nohou šeredilo, a Zilvara párkrát natřel. A pak si vzal nohu a šel prosit.

 

Vážně už lidem připadá normální, že šmejdi si znuděně kupují tryskáče, nejdražší auta a dělají soutěže, kdo má víc miliard v dolarech či kus hadru od Versace, kde mikina stojí od 13 000 - 25000 Kč a stát vydává žebračenky a vyžene děti do ulic, aby od nejchudších po korunkách vybraly na nemocné a potřebné?