Dívat se na tento pořad za statisíce týdně je skutečně oběť a my, co o tom píšeme, se musíme obrnit duševním výpadkem, jinak je to prakticky sebemrskačství. Trojka dam a jejich Capo di Tutti Capi Vašík Moravec řešili techniku Huawei.

  Lze pochopit, když štamgasti řeší fotbalový zápas v hospodě, vykládají, jak by trénovali, kdyby trénovali, jak by tam tu branku kopli a vítězství by bylo jejich, kdyby uměli hrát fotbal a pak to končí společným zpíváním a objímáním, jak ten zápas vyhráli a soupeře rozdrtili. V hospodě. Ale toto?

 

Když to takto řeší Na Růžku s několika prcky zazděnými a metrem piv, tak je to duševní vzpruha. (Samozřejmě až se z toho vyspí)

 

Jenomže z pořadu Venouše Moravců a pořadů České televize se občan z kocoviny nevyspí. Kocovina zůstává.

A když řeší myslitel Vašík Moravců se svatou trojicí Valachovou (ČSSD), Richterovou (Piráti) a Udženijou (ODS) technické parametry zneužití sítí,  tak to už je silné kafe. Bez prcků zazděných. Snad ještě silnější, než exkluzivní inkluze šamanky Valachové.

Ony už výroky Venouše Moravců: "sponzor událostí na hradě" mají excelentní myslící trust.

Nebo když Pirátka tvrdí, že jim (Pirátům) se problém s korupcí stát nemůže, protože na vše mají registr a vše zapíší by určitě převzal do svého repertoáru Felix Holzmann s Ivou Janžurovou. Teda, kdyby ještě žil a tohoto se dočkal.

A když na scénu vyrazil další myslitel a génius Pithart s vysoce progresívním příspěvkem, že Cameron je v podstatě zločinec, protože dovolil lidu, aby o Británii a Brexitu rozhodl, tak už není ani proč pochybovat o hvězdném pořadu Venoušů Moravců, navíc, když jsme se dozvěděli, že oranžovou revoluci nevyprovokovaly USA, ale údajně Tunisan, který se jako Palach upálil. A to by mělo vysvětlit milion mrtvých v Iráku, vraždu Saddáma Husajna, rozvrácení Libye a milióny migrantů směr Evropa.

 

Čeho se ještě nedočkáme v zábavném pořadu Venouše Moravce ani netušíme. Čt a Venouš  je prostě jednička. Teda, alespoň to o sobě tvrdí...