Takto zmanipulovala hlasatelka v nejextremističtějším pořadu médií Nora Fridrichová: "Dosud nejtvrdší rétorika namířená proti Romům se objevila v Mostě. Mostečané slibují vystěhování lidí za město", dramaticky líčí hlasatelka Nora Fridrichová!
 
 
Hned úvodu je nutné jasně zdůraznit, že naše justice (soudy, dokonce i Ústavní soud) zafungovaly dle litery zákona, dle selského rozumu, dle zákona zachování civilizace a lidských hodnot a rozsudky byly všude jednoznačné pro všechny lumpy všech náboženství a ras.
 
To se však dramaticky nelíbí neziskovce z našich daní "ROMEA.cz!
 
 
O co jde?
 
Jestliže žádáme trest pro vrahy, zloděje, tak zákon je jasný. Jestliže žádáte trest pro ty, kteří zdemolují byty (našlo se pro to hezké slůvko vybydlí) a táhnou dál, má zákon trestat ty, kteří odmítají nadále platit tyto škody za ty, co byty zdemolují, místo aby byl jasný trestněprávní postih pro grázly, kteří byty zdemolují?
 
 
To nemá logiku!
 
 CHRONOLOGIE
Zde je předvolební plakát, který by podepsal každý slušný člověk jakékoliv barvy pleti!
 
Fridrichová však okamžitě oznámila, že se jedná POUZE o Romy !
 
Toho se chytla tato partička a dala trestní oznámení!
 
 
  Krajský soud v Ústí nad Labem zamítl stížnost čtyř Romů, kteří chtěli zneplatnit výsledek říjnových komunálních voleb v Mostě kvůli protiromské předvolební kampani Sdružení Mostečané Mostu (SMM). Advokátka Pavla Krejčí, která čtveřici zastupuje, se obrátila na Ústavní soud, aby v celé věci rozhodl. A na jaké frašce se otočila? "Mě osobně zasáhl rozhovor dvou malých chlapců, kteří si prohlíželi letáček SMM s nápisem vystavíme vesnici pro lůzu. Jeden chlapec se ptal druhého, kdo je ta lůza? Druhý mu odpověděl: 'Ty to nevíš? To jsme přeci my, Cigáni,' uvedl v rozhovoru pro server Romea.cz Roman Šváb.
 
Následně Ústavní soud (ÚS) odmítl stížnost čtyř mužů z Chanova, kteří poukazovali na nenávistná hesla v kampani před loňskými komunálními volbami v Mostě. Soud hesla vyhodnotil pouze jako přestupek. Muži proto svou stížnost nechali postoupit vyšší instanci, Evropskému soudu pro lidská práva.
 
 
A ambiciozní advokátka vycítila šanci se "evropsky" prosadit - reklama je reklama! (Pokud to nedostala "ex offo")
 
 
A právě to věčné rasové a xenofobní popichování je i za trestním oznámením na další veřejnoprávní médium a Janka Kroupu! Zde je zdůvodnění které se podobá jako vejce vejci výše Fridrichové, jak zdehonestovat slušné občany a vyvolat nenávist!

„Činnost takovýchto takzvaně investigativních novinářů je pro tuto republiku naprosto zhoubná. Všichni nadávají na politiky, že jsou úplatní, líní, hloupí. Možná jsou. Ale to je tak deset procent problému. Zbytkem problému je manipulace novináři, kteří zdůrazní to, co se jim hodí, potlačí to, co se jim nehodí a ve své podstatě to jsou oni, kdo protidemokraticky manipulují občany této země,“ řekla Samková novinářům. 

Deník N dnes napsal, že senátor Tomáš Jirsa (ODS) navrhl Samkovou na místo zástupkyně ombudsmanky Anny Šabatové. Deníku Jirsa řekl, že věří, že Samková by mohla vyrovnat situaci v úřadu. Mandát nynějšímu zástupci veřejného ochránce práv Stanislavu Křečkovi končí začátkem dubna.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/mediahub/klara-samkova-janek-kroupa-pokorny-cesky-rozhlas.A190122_131931_domaci_kuce

 
 

A na jakém podkladě Fridrichová rasovou manipulaci vyvolala?

 
 
Lůza – (asi ze staroněm. lôs = bezuzdný) – expresivní neodborný pojem vyskytující se v hist. pramenech, který označuje soc. vrstvu vydělující se z chudiny, resp. z lidu agresivitou, amorálností, egoismem, nekulturností i animálností potřeb. V češtině jsou téměř analogicky užívány pojmy chátra, holota, cháska, sebranka aj. Jde o osoby nejnižšího soc. statusu, s výrazně negativistickým vztahem k soc. řádu a nedostatkem porozumění pro celospol. zájmy. Tyto osoby většinou prošly procesem sociální degradace a bývají považovány za deklasovanou vrstvu. Požívají min. spol. úcty a prestiže. Dnes jsou to obvykle chuligáni, narkomani, kriminální živly, pobudové, tzv. lumpenproletariát. V polit. publicistice je termín l. obvykle pejorativním labellingem, kterým se označují nejrůznější spol. skupiny včetně členů militantních hnutí, ale i vládnoucí vrstvy (viz slovní spojení „panská holota“). Použití pojmu l. má obvykle výrazný diferenciační přídech a je projevem nadřazenosti mluvčího. S-gie zahrnuje zkoumání l. do rámce studia sociální deviace, resp. sociální patologie.
 
 

Asi by nebylo od věci, aby Klára Samková během trestního řízení současně požádala a následně zveřejnila, kdo platí prohrané soudní spory, protože součet všech soudních řízení včetně advokátů může dosahovat až půl miliónu a často se stává, že určité skupiny to prostě platit nemusí a i když účastníci prohrají, zaplatí to nakonec ti, co soudní spor vyhrají - neboli my, poctiví lidé platící daně! A dokonce ti, co byty nezdemolovali. Jako třeba i v Matiční!

NEUVĚŘITELNÉ!

A za druhé: pokud všechny soudy obludně demagogické trestní oznámení zamítly, jak je možné, že Fridrichová a další nejsou trestně stíháni za provokace, či minimálně vyraženi na hodinu z veřejnoprávního média Čt?