Jurečka poslanec je zločinec. Zatímco se tady parlament zaobírá kravinami "pseudokoncentráků a pojď ven", děsivé nemoci ze zkažených potravin nám díky Jurečkovi zaplavují celý stát. A Jurečka se směje. Zajímavé. Jako zemědělec si vypěstuje své a lidem přenechal polský hnůj!

 

Jak je to možné?

Zmanipuloval jedno logo, které garantovalo, že saláty, salámy a vše další je z produktů, které měly skončit na kafilérkách.

Ale české děti budou odolné...

 

Vážně vám to svinstvo Jurečkovo nevadí?

No, nekupte to, když nikdo neví, co v tom je!

 

 Takže musíme být vděčni, že tam nepřidají uměle vodu a další sajrajt!

 

Na podzim zahájila Billa kampaň "Billa je levná" a skutečně všude zlevnila. Nahradila totiž výrobky (například saláty či salámy) s logem garantováno výrobky se znakem Jurečky, což je ona česká vlaječka bez garantováno doloženo nadpisem dokonce "Clever", což v překladu může znamenat polský hnůj!

 

Může a nemusí, prostě nikdo neví, co Jurečkovým podvodem tam je!

 

Zde jsou příklady:

garance a pokud je tam toto logo, tak ani nemusíte číst obsah!

 

A pak je logo - Jurečkův podvod

 

Firma, která by napodobila cizí logo, by byla tvrdě postižena. Jurečka nám a našim dětem přihrál kafilérky z Polska záměnou loga a vesele nám z Parlamentu káže. To je neuvěřitelné!

 

Zde je originál právní rozbor!

 

Jediné logo garantuje kvalitu potraviny české, ale to Jurečkovo (KDU-ČSL) to není!

 

 

Ale můžete zvolat: Billa je levná! Garantované české potraviny totiž zašantročila!

 

(To samé se ale děje i v dalších západních řetězcích usalašených u nás, Brusel a Jourová dělá divadlo, zatímco nám Česká televize sugeruje, jaký hnůj jedí v Rusku...)