Špína řve, že všichni jsou špína. Nádherná ukázka, jak stoka zneužívá nevědomosti vysokoškolských studentů k propagandě. Proto je nutné, aby na vysokých školách byli tupí studenti nemající inteligenci na studia, a které snadno zmanipuluje propaganda k obrazu svému.

 

(Mimochodem se podržte: v redakční radě je Robert Čásenský a bolševik, voják, co bojoval proti západním imperialistům, aby za dolary přešel k imperialistům soudruh generál Petr Pavel. To nemá chybu)

Všimli jste si, jak zneužívají ti lepšolidé, hlásící se k bruselské inteligenci Wikipedii k propagandě, aby se povýšila na "ověřeno z dalších zdrojů"?

 

17.února 2019 vychází zpráva na Wikipedii, že 18. února Deník M vydal (v minulém čase) zprávu o údajném odklánění Soukupa peněz přes Kypr!

Takže každý vysokoškolský (dnešní) inteligent si na Wikipedii 18. února 2019 ověří, že zpráva o Soukupovi je pravdivá.

Onen inteligentní vysokoškolák si už ale neověří, že to tam bylo vloženo Deníkem N, že to tam bylo vloženo dokonce dřív, než to Deník N oficiálně vydal.

Ten dnešní vysokoškolský inteligent věří guru "Člověk v tísni" a "International Amnesty" a je to ložené. Druhý zdroj je na světě. (A mysleli si, že si nikdo nevšimne)

 

Pro dnešní vysokoškoláky:
my jako děti jsme nepoužívaly IQ, ale testy inteligence. Tam byla otázka: našla se mince, vyražena 50 let před Kristem. Je pravá? ( A pro inteligenci Člověka v tísni odpověď: není, protože stejně jako Wikipedie nikdo nemohl vědět, že se za padesát let narodí Kristus)

 

(Podle zjištění, která v únoru 2019 publikoval Deník N, měl Soukup přinejmenším v letech 2013 a 2014 ovládat skořápkovou firmu Generra Limited se sídlem v kyperském hlavním městě Nikósie. Přes ni měly protéct stamiliony korun, téměř deset milionů právě k Soukupovi)

 

Všimněte si data
Zde je screenshot zachycený pár hodin po vydání  jako důkaz - rychlost úžasná!

 

 

Denník N a Deník N což je dvojvaječný zvrácený idiotismus poslední zvrácené extáze Evropské unie

Deník N si sám sobě vyrobí na Wikipedii další zdroj a ten používá s Nezávislou žurnalistikou přes granty (propagandou) jako ověřovací zdroj. Zde máte důkaz, že současně s článkem a TV Barrandov o Soukupovi už byla propaganada vytvořena. A dnešní mladá hloupá vysokoškolská generace používá Wikipedii jako potvrzovací médium důvěryhodnosti. Přitom si alibi jako důkaz vytváří propaganda sama sobě.

 

A další

Z čeho je placena matka čečenského dítěte Petra Procházková z prapodivného média Deník M a Denník M:  zdroj údajné neprolhané České televize?

Zdroje jsou tak křišťálově průzračné, že i stoka kafilérky by žasla: nedohledatelno. Marťani? Plutoňani?

 

O co jde? Třeba Denník N (komedie propojení s Deníkem N s jedním N.)

Redaktoři pobírají měsíčně kolem 100 000 hrubého. Je jich čtyřicet. Takže měsíčně pouze na platy jde 4 000 000 Kč. Ale z inzerce při čtenosti 700 000 jak se chlubí, měsíčně dostanou maximálně 100 000, takže jsou ve ztrátě každý měsíc 3900 000 Kč. Úžasná ekonomická výtěžnost. I bolševici by žasli. A i kdyby měli poloviční platy, tak kde je cena za médium, náklady na tisk, na weby, elektřinu atd., atd.. (Samozřejmě přepočteno na eura)

Nehledě na to, že matka čečenského dítěte s jakýmsi Čečencem Petra Procházková píše 99,9% textů o nemocném Putinovi, o nemocném Rusku, o těžce se hroutícím Rusku, o hladomoru v Rusku, o zabírání celého světa Ruskem, o tupých Rusech, co žijí pod náckem nemocným Putinem...

Proto je to ideální zdroj pro Českou televizi zaručeně ověřených důkazů. A ona Procházková pracuje pro "Denník N. Ještě vnímáte souvislosti?

Těžko, ty nejsou, ale můžeme pokračovat.

 

Tak ten Denník N, co nemá zisk, založil za "vydělané peníze" Deník N. A protože to údajně nestačilo, vypomohl mu Nadační fond nezávislé žurnalistiky, jenž už tři roky pomáhá menším nezávislým mediálním projektům. Důkazem kvality má být to, že onen Nadační fond nezávislé žurnalistiky nemá žádné peníže a žebrá o dotace na nezávislou propagandu EU. A vše zaštiťuje soudruh generál Petr Pavel, co opustil rublovou zónu a přešel na dolarovou a už si neříká soudruh generál Petr Pavel, ale hrdina NATO Petr Pavel generál.

 

Zde je důkaz křišťálově čistého, až průzračného hospodaření Deníku N)

 

A nejvtipnější na tom je, že tato parta si dává novinářské ceny mezi sebou a Česká televize pak hlásá, že cenu Nezávislé žurnalistiky dostává člen nezávislé žurnalistiky, která je závislá na dotacích nezávislé žurnalistiky, takže žádné peníze nemá.

Idiotismus, nebo kafilérní stoka evropské žurnalistiky - propaganda jak za bolševika, ale zde v eurech. Nebo korunách. Rublů nět...

A tato stoka nám říká, co si máme myslet a jak jiné posuzovat! Tak sakra, kde jsou ty otevřené zdroje hlásající čistotu Nadačního fondu nezávislé žurnalistiky při EU?