Marine Le Penová, Geert Wilders, Matteo Salvini, Tomio Okamura s úvodem kapely Ortel. Pod sochou svatého Václava shromáždí hnutí SPD ve čtvrtek odpoledne špičky nových evropských hnutí z celé Evropy.

 

A večer na TV Barrandov budou u Jaromíra Soukupa v přímém přenosu (21:00)  představeni dva z nich: Geert Wilders a Matteo Salvini. Na Čt je neuvidíte, tam exhibuje ukrajinská lepšolidská ekypa antiruských politologů.

 

Samozřejmě extremisté z řad pražské kavárny a Senátu jsou připraveni na "humanitární likvidaci" a chtějí využít všech prostředků, aby tuto akci překazili. Zda senátor Hilscher bude zase do půl těla exhibovat a Drahoš vytvářet piruety se uvidí.

„Bezpečnost všech návštěvníků bude ve spolupráci s Policií ČR plně zajištěna, aby nikdo nemohl narušovat klidný průběh naší akce,“ uvedli pořadatelé.  

 

Tak uvidíme, jak se"demokratické komando" Kalouska a Evropských hodnot zachová. Budeme to pozorně sledovat: je třeba oddělit zrno od plev a občanům ukázat, kdo je v České republice demokrat a kdo extremista s teroristickými prvky dle ministerstva vnitra a BIS.