Reportáž: také se ptáte, jak naše slavná, lokajská BIS rozeznává extremisty od normálních občanů, kam řadí Okamuru, Le Penovou, Salviniho či Wilderse a kam ODS, TOP 09, Piráty, STAN a pár senátorů či jejich poskoků?

 

Projevy na Václavském náměstí najdete všude, takže se věnujme hlavnímu úkolu BIS a policie: extremismus v přímém přenosu.

 

Na Václavském náměstí se setkaly dvě skupiny: jedna je demokratická, druhá pravicově extremistická. A současně na udržení pořádku byli povoláni policisté, těžkooděnci a antikonfliktní týmy. Mimopražští. (Předem musím zdůraznit, že jsme nenarazili v průběhu zásahů ani na jeden exces, ba právě naopak. Dokonce jim občané na závěr zatleskali, což se často nestává a policejní šéf by jim měl za nás poděkovat.)

 

Vážně vám to nepřipadá divné?

Tak od začátku: toto je zpráva ČTK

Při příležitosti zahájení kampaně SPD se odpoledne také sešli její příznivci na pražském Václavském náměstí na demonstraci proti „diktátu Evropské unie“. Na místě jich bylo podle odhadů ČTK několik stovek, ačkoli pořadatelé demonstrace podle seznamu povolených akcí na webu magistrátu očekávali tisíce účastníků. Na akci zahrála kontroverzní kapela Ortel, jejíž frontman Tomáš Ortel (rodným příjmením Hnídek) dřív působil v neonacistické skupině Conflict 88. S projevy pak vystoupil Okamura, lídr kandidátky SPD pro evropské volby Ivan David i Le Penová či Wilders.

 

Několik stovek? Zde bere ČTK informaci od policie - jenomže před začátkem

Zde je skutečně pár desítek, možná set příznivců

Skutečnost po 16:00? Sešlo se zde pár extremistů, neboli těch zlých

I Česká televize natočila "pár" příznivců a zklamání

A v 16:30

 

Takto se chovají dle BIS "extremisté".
Pár extremistů z jiného pohledu
Ještě jeden pohled na pár extremistů

A zde je ta demokratická společnost od Pirátů, studentů Člověka v tísni, ODS, Kalousků a STANU. Ta demokracie z nich sálá a Koudelkova BIS je chválí.

skvělá policie, za nimi "demokratické komando"

 

To jsou dle BIS ti slušní, demokratičtí, uznávající Evropské hodnoty

Dle čučkaře Koudelky a jeho BIS ti hodní a vychovaní
Ještě jednou ti demokraticky hodní, uznávající Evropské hodnoty

Na závěr: možná vás překvapí část nadpisu, ale není to vinou Skryté Pravdy. Aby byl důkaz prokazatelný, zde máte screenshot. Snad už je vám vše jasné. Je to náhoda?

 opět ČTK

 

A známý aktivista extremista (pardon) demokrat od Václava Havla Tomasz Peczyński vítězně odchází

Ti "slušní demokraté" z vysokých škol, podporovatelé Evropské unie, Pirátů, pražské kavárny, TOP 09, Kalousků, ODS a STAN se chovali jako extremistická sběř, zatímco "Okamurovci" zpívali, tleskali a povídali si. Asi BIS s mainstreamem právě ten klid a pohodu bere jako extremismus, zatímco řvoucí Kalouskovu sběř adoruje.

 

 Novinky.cz napsaly:

Na demonstracích v Praze zadržela policie deset lidí...

 

 Že to byli ti "demokratičtí hodní proevropští" dle terminologie a BIS už není důležité. Hlavně že to mainstream propojí a většina si nevšimne, že to nejsou Okamurovci. Prostě zase řádili a byli zatčeni.