MgA. et Mgr. PETRA ŠTĚPÁNOVÁ u Jílkové "Máte slovo": mrzí mě, jakou mají lidé nevědomost z oblasti historie. "Já vám velmi ráda řeknu, co učím děti. Děti velmi zajímá Hitler, zajímá je 2. světová válka. 

 

Čili, co udělaly Spojené státy. Spojené státy osvobodily Evropu od agresora Hitlera. Tak se naučte dějepis. A můžu vám říci, co mi vzkazují děti, kterých jsem se dneska ptala, co mám vzkázat v televizi. Prosím vás, řekněte tam, ať už skončí komunismus. To jsou desetileté děti. A já jsem řekla a máte pravdu, protože vaše je budoucnost. A staří lidé, jedna holčička řekla, kde to končí."

 

Autentická vložka

 Jak psal tehdejší tisk: "Vojáci USA v Československu bojovali v rytmu swingu"; lidé je hostili pivem, Američané na oplátku rozdávali cigarety, čokoládu, konzervy a silonové punčochy a získali si obdiv hlavně paní a dívek svým dokonalým vybavením a skvělým zásobováním.

 

A dokonáno jest: Jakub Janda v témže pořadu "u Jílkové" nemohl říct větší "moudro"

"Existují studie, které se ptají Syřanů, před kým Syřané utíkají," vykládal rozšafně Jakub Janda na výrok předřečníka, že někdo ten rozvrat udělal a někdo je zodpovědný. (Dnes víme, že USA vyzbrojovaly Islámský stát, až se jim to vymklo z ruky). "Je studie, že 74% Syřanů před Bašárem Asadem a ruskými bombami. Já myslím, že je to jednoznačná odpověď na všechno," dokončil tanečník od tyče pro gaye Jakub Janda, přítel  Kalouska, Koláře a generála Petra Pavla z Evropských hodnot.  To bylo v únoru 2016.

 

Takže paní učitelka neví, že Evropa je území od Atlantského oceánu po Ural.

Padlo mimo jiné 26 milionů Rusů a 407 tisíc Američanů. Ruských vojáků padlo 8 700 000, amerických 407300

Zdroj: https://www.idnes.cz/technet/vojenstvi/druha-svetova-valka-v-cislech.A150417_150247_vojenstvi_kuz

Že Rudá armáda hnala vojáky na porážku a USA ne neplatí. Nejdříve byla americká armáda zmasakrována při vylodění, kdy si sem jeli jak na výlet, pak byl odvolán Patton, protože hnal vojáky nesmyslně proti těžkým zbraním. A Rudé armádě nic jiného nezbylo, protože průmyslová evropská část SSSR byla zabrána Wehrmachtem a vše stěhovali na východ, takže chvíli trvalo, než se výroba rozjela naplno. A čísla ukazují jasně, kdo se jak podílel včetně velikosti území. Takže pani učitelka je duševně mimo.

Toto je Evropa: od Atlantiku po Ural

https://www.mall.cz/i/41248532/1000/1000

 Něco pro primitivy Jakuba Jandu z Evropských hodnot, Kalouska a Koláře

Faktická válka a vznik Islámského státu začala mezi léty 2013 - 2014. V roce 2015 už byl šílený exodus do Evropy v plném proudu a přidávali se i běženci z Afriky. V létě 2015 se Merkelová rozhodla přijmout všechny běžence a na to reagoval Juncker.

9. září 2015 10:34, aktualizováno  11:58 Lidovky.cz > Zprávy > Svět

Státy EU musí přijmout celkem 160 tisíc uprchlíků, prohlásil Juncker

 

 A teprve 1.září vydal Putin rozkaz na osvobození Sýrie!

 
 
 
 

Chronologie je snadno dohledatelná. Kdo tedy vytváří skutečné dezinformace o roce 1945, o válce v Sýrii a kdo zavinil exodus? Jakoby se chtělo zvolat: vrána k vráně...

A tím konstatováním skončíme další "zhovadilostní cyklus" bajek kdo koho osvobodil a můžeme se věnovat neméně výživnému: volbám do "bájné" Evropské unie.