Co je nejfantastičtějšího na volbách do Eurosojuzu? Politická Podvodnice od Babiše Jourová se stala eurokomisařkou, zatímco žena, co říká s humorem pravdu, je pouze recesistkou. Není ten rok 2019 úžasný?

 

Porovnejte sami, aby výše napsané nebyl pouze výkřik.

 

ANO, vytrollíme europarlament

ANO 2011

 

 

 Rok 2011 - 2015

Vzpomínáte, s  čím šla Jourová do Bruselu?

Svoboda slova, ne multikulturalismu, ANO, bude líp, budu se za vás, milí čeští spoluobčané bít jako lev. Argument, že jsem žena, nemám ráda. Jsem proti rovnosti pohlaví. Nepřipustím cenzuru.

 

 Rok 2016

změnila názor - dostala porfolio gender - rovnost pohlaví

Eurokomisařka Věra Jourová vedla na amsterodamském průvodu gayů a leseb EuroPride desítky evropských úředníků. Bylo to poprvé na vrcholné akci tohoto druhu, co měla mít Evropská komise své zastoupení. Nejvíc mi podráží nohy, že jdou věci pomalu, moje agenda navíc nemá v Česku dobrou odezvu, třeba rovnost žen a mužů, říká eurokomisařka Věra Jourová. Žádám cenzuru sociálních sítí a tvrdé tresty. Žádám na cenzuru úřad.  Nyní jsem eurokomisařka a kopu za Brusel, Česká republika je mi ukradená. Tajně vytrollím europarlament. Plat cca milion + !

 

Prostě političtí šmejdi nabízejí, co sype, že pani Jourová. Z kterého ANO ve skutečnosti? 

 

Není daleko čestnější říkat pravdu, když o toto všichni obdivovatelé zoufale bojují?

Je to recese, nebo to myslíte vážně a skutečně chcete dělat politiku?

Recesi myslíme smrtelně vážně a u ní zůstaneme i v případě úspěchu. Na české scéně už bylo několik sranda partají, které ztratily důvěru voličů, jen proto, že po zvolení začali dělat politiku. To je cesta, kterou nepůjdeme. Pokud budeme zvoleni, budeme dál trollit, ale už na evropské úrovni. 

Čeho byste chtěli v případě úspěchu v Evropském parlamentu jako hnutí dosáhnout?

Pomůže nám to rozvíjet naši činnost. Už teď se nám hlásí spousta lidí, kteří se chtějí stát členy hnutí a my bychom rádi, aby každá obec měla v zastupku svého trolla. 

Vaše kolegyně Schejbalová v televizi říkala, že vám jde pouze o platy a o koryta...

No a co? Je známá věc, že v europarláči jsou dobrý prachy, byla by hloupost dělat recesi a tvářit se, že nám z toho o prachy nejde. 

Upřímně, v čem se liší eurokomisařka Jourová od mladé ženy, která ji napodobuje a říká to natvrdo a upřímně?

 

Tragédie všech tragédií je, že jsme přistoupili na přetvářky a lži politických šmejdů, takže když jim nastaví zrcadlo skupina, která říká narovinu důvody těch, co se cpou do EU a jsou přisátí na plat cca milion měsíčně, náhrady a cecíky dotací, je údajně recesistická.

Vážně chceme, abychom byli oblbováni politickými šmejdy jako je Jourová a ještě jí a ANO děkovali?