Děda, který se zděšením pozoroval co se děje v Německu a Francii, chtěl (pravda nevhodně) upozornit na děsivé problémy německých a francouzských, potažmo britských policistů. Dostal pět let natvrdo.

 

Zde člen ODS otevřeně vyhrožuje prezidentu republiky vraždou, protože chce víc penízků vymáčknout z daní nás, občanů, a pan prezident podepsal zákon, že by se to alespoň mělo přibrzdit.

Restituce (náhrady) dostaly církve, co dokonce ani neexistovaly. Zločin všech zločinů. A jejich přibrždění tohoto skutečného extremistu rozzuřilo. Výhrůžky, pane Fialo z ODS, to nebyl úlet, jako jste chtěl trest pro opilého člena SPD. Tento extremista z ODS OPAKOVANĚ vyhrožoval prezidentu Zemanovi!

Kdyby toto vyslovil proti Romům či Izraelcům, už by byl v klepetech. A zde státní zástupci mlčí jako hrob?

 

Krásná ukázka, jak policie a Jourová pronásledují se státními zástupci obyčejné lidi na sociálních sítích, zde předseda  ODS otevřeně vyhrožuje prezidentovi republiky zabitím a...?

 

martin-lang.png (576×607)

 

Kdo je Ing. Martin Lang?

Autorsky a organizačně jsem se podílel na projektech s hodnotou přesahující několik miliard Kč. V současné době jsem ředitelem společnosti LG Systems mezi jejíž zákazníky patří společnosti Carrier, Internorm, Veolia, Inogy a další.

Mezi mé hlavní vize patří zvyšování kvality úředníků města, elektronizace státní správy, soustavné vzdělávání úředníků a příslušníků městské policie, striktní dodržování zákonů, neustálé zvyšování míry investic městské rozpočtu především do oblasti školství a životního prostředí, zdravotnictví, projekt smart city obsahující plně automatickou městskou dopravu.

 

Zajímavý úhybný manévr učinil pseudodemokratický politolog z leknutí a celostátní předseda ODS Fiala: my máme mechanismy...

 

Ne, nemáte, policie už stejně jako u dědy měla zvonit u předsedy ODS Langa, zatknout a vyšetřovat! Nic víc, nic míň!

 

Předešlé

Je dovoleno žádat podřezání prezidenta Zemana jako svini od členů ODS? A žena dohnaná k sebevraždě...