Hned úvodem: samozřejmě matematicky je vítězem voleb Babišovo hnutí, které podporují Piráti a další pseudodemokratické strany. Práskáním a udáváním se stále hnutí ANO stává otloukánkem, a lidská vlastnost je "otloukánka ochraňovat".

 

Hlavní zpráva: pokud připočteme SPD, ANO Troll, tak skoro hrozivých 80% občanů České republiky na Evropskou unii z vysoka "kašle". A je to důkaz, že Evropská unie s Lisabonskou smlouvou je ještě horší, než pověstné RVHP v čele se Sovětským svazem. (Účast ve volbách je 28,72%)

To je pro Brusel hrozivý signál z České republiky a mainstream si může plácat, co chce, včetně těch "správných" veřejnoprávních analytiků!

 

 ČSSD

bez přehánění katastrofa. Hamáček a celá ČSSD si stále neuvědomují, že důraz na cenzuru, kde na ministerstvu vnitra se pohybují extremisté v čele s Jakubem Jandou, Kolářem, generálem Petrem Pavlem je útok na lid český a ten si svobodu těmito extremisty nechce nechat vzít. Když se k tomu připočte rozvrácené MPSV v čele s Marksovou, aby pokračovalo s ještě horší Maláčovou a jakousi komedií na stejné bolševické žaludky a rovné důchody prapodivné gender dámy Danuše Nerudové, rozvrácené školství a žádost na další tisíce pomocných učitelů na inkluzi, je ohodnocení lidu takové, jaké je.

SPD

samozřejmě matematicky žádným vítězem není. Pokud však vezmeme zaháčkování ve skupině, která přes polititické útoky, vyhrožování smrtí (Salvini) či zločinným posíláním do blázince a donucení bank, aby nedaly úvěry (Le Penová) a přesto či právě proto drtivě posílily (připočtěme Orbána a další) je jasné, že terorismus na tyto strany už v Evropě bude muset přestat včetně urážek.

Piráti

na to, že jim pomáhal podvodně "Člověk v tísni", manipulovali sotva plnoleté děti ve školách a dostávali nezaslouženou, leč díky loajalitě k Bruselu obrovskou výpomoc v mainstreamu, především veřejnoprávní Čt, je výsledek žalostný.

Povolební trapák

jednoznačně Babiš, který v přímém přenosu tvrdil, že SPD lže, protože ANO je protimigrantské. Lže však Babiš! A jaksi cudně zatajil Jourovou a její loajalitu k Merkelové, jaksi cudně zatajil, že teprve nárůst preferencí SPD a podobných stran změnil strategii ANO a vrhnul se jak Mrs. Bean na Orbana a začal horovat protimigrantsky. Usvědčený lhář je Babiš, morálním vítězem Okamura! Ještě v březnu 2018 Babišovci kritizovali Maďarsko za zákony proti migraci, Sorosovi a za drzost, že má nad 50%, což je totalita.

 Evropský parlament doporučil členským státům Evropské unie, aby zahájily řízení s Maďarskem kvůli vážnému ohrožení unijních hodnot. „Tendence porušování unijních hodnot tam jsou. Evropská komise na rozdíl od parlamentu v tom hlasování říká: Pojďme ty jednotlivé věci řešit jednotlivou procedurou o porušení práva,“ řekla Jourová s tím, že to má v sobě element ten, že může skončit až u evropského soudu, který jako jediný má právo intepretovat, co jsou evropské hodnoty.

Takže ne lid, Babiši, ale soud prý bude posuzovat "evropské hodnoty": a to žádala Jourová a Babiš mlčel. Pak teprve otočil!

V Maďarsku vidím náznaky totality, varovala v ČT eurokomisařka Jourová, když Orbán vyhnal Sorose za zvaní migrantů!

 Naopak podvodná komisařko Jourová, totalita spočívá v tom, že veřejnoprávní média uráží voliče SPD, o stranách, co nechtějí diktát Bruselu prapodivná chátra hostů veřejnoprávních může veřejně říkat jako za bolševika jakákoliv handlivá slova a žádný trest není! A bojovat proti síle zločinu sta miliard veřejnoprávních a neprohrát je morální úspěch!

 A obrovský faktický úspěch Mattea Salviniho v Itálii, Le Penové ve Francii, Orbána v Maďarsku a nesmíme zapomínat na totální propad dvou podvodných stran v Británii, co urazily voliče a zesměšnily demokracii formou Brexit, následný  mohutný vzestup Farage - vítěze voleb v Británii - to vše ukazuje, že bruselská totalita se hroutí ve svých základech jako RVHP, jako Hitlerova říše a opět se vrací svoboda do zemí Evropy. Ten tlak je obrovský a spodina jako Jourová, která něco nabízí a pak po zvolení otočí a chrání ji policie a Lidové milice Evropské unie musí nést své následky.

Do slova a do písmene!