Imperialistické a okupační armády Českou republiku z mapy světa nevymažou. Když v dubnu 2018 česká Fabie zlikvidovala pět Pandurů, generalita NATO sice nechápala co se děje, ale brala to na lehkou váhu.

 

A to nejhorší ponížení pro NATO a US ARMY mělo teprve přijít.

 

 

Ale popořadě:

5. října 2001 vyjely z Hodonína 4 pásové transportéry OT 64 na obranu Svobodné Evropy. Boj s těžkým terénem na české dálnici prohrály a dojely pouze dva vraky. Tak armáda nakoupila super bojová vozidla Pandury.

 

V dubnu  2018 se střetla v otevřeném boji česká řidička v českém voze Fabie s těmito pěti těžce obrněnými Pandury z rakouské firmy Steyr-Daimler-Puch. Fabie nepoškozena, řidička vyšla z boje vítězně, zraněno 13 vojáků a zdemolováno pět Pandurů. Na několik let vyřazeno z boje.

Nějací Švejkové nás neporazí, pohrdavě po té vyhrožoval generální tajemník NATO Stoltenberg a poslal do Čech silnou americkou armádu NATO. Jak hrubě Čechy podcenil. Nařídil prorazit Ťokovým průsmykem. Po dramatickém boji se těžce ozbrojené jednotky amerického NATO stáhly do zákopových pozic a tajně v noci uprchly za hranice země.

 

Co napsal dobový tisk L.P. 2019?

 Češi jsou prostě malí, ale šikovní...