Jediná Skrytá Pravda odhalila obrovský dezinformační podvod Deníku N a senátora Fischera hned v zárodku, který včera potvrdil ředitel NÚKIBu Dušan Navrátil. A je zajímavé, že to je v době, kdy Česká televize přebírá tyto dezinformační zprávy z extremisticky protirusky zaměřeného Deníku N, kdy Kalenský v americkém parlamentu mluví o českých dezinformacích (Myslel tím Českou televizi, Deník N, senátora Fischera a všechna kopírovací média viz dole odkaz?) a kdy dokonce Česká televize spouští publicistickou kampaň o dezinformacích.

 

Další kauza, další důkaz, kdy dezinformace senátora Fischera přebírají všechna "lepší" média, zatímco  účelově pronásledují stranu SPD stejně tak jako každého, kdo neadoruje Evropskou unii. Protivná (cca 10% nenávistného národa) strana se může nenávistí zalknout a státní zástupci jsou hluší a slepí .

„Můžeme potvrdit, že z Krajského ředitelství policie Hlavního města Prahy nám byl postoupen spisový materiál týkající se podezření ze spáchání přečinu podněcování k nenávisti vůči skupině osob nebo k omezování jejich práv a svobod, kde je podezřelá 38letá žena z Karlovarska,“ sdělila ČTK Krejčí. „Je zakázané dovážet invazivní nepůvodní druhy rostlin a zvířat na území EU. Muslimští imigranti také nejsou původními obyvateli Evropy a stejně jako invazivní druhy znamenají nečekané šíření a postupné vytlačení původních obyvatel Evropy. Proto by měli mít také zákaz vstupu na území EU,“ napsala letos v lednu Maříková (SPD) na svůj facebookový profil.

Ale dezinformační Deník N uvedl toto:

Za útokem na českou diplomacii s velkou pravděpodobností stojí ruská vojenská rozvědka GRU.

Kde to sebral?

Vážně se občanům České republiky nemusí zodpovídat za dezinformace?

Kdo platí Deník N za dezinformace a HOAXY?

 A jak si může dovolit senátor Fischer roznášet extremistické výroky, aniž policie a státní zástupci konají?

A jak je možné, že dezinformační zprávy Deníku N v čele s Petrou Procházkovou přebírá úžasná veřejnoprávní Česká televize?

Jenže dezinformační zločin senátora Fischera vyvrátil dokonce ředitel Navrátil!

Ředitel Národního úřadu pro kybernetickou a informační bezpečnost (NÚKIB) Dušan Navrátil totiž v pondělí na jednání předsednictva Bezpečnostní rady státu sdělil, že jeho úřad senátorům neposkytl žádné informace, na které se senátní výbor odvolával. Ani to podle něj nebylo možné, protože jednání zahraničního výboru Senátu se v minulém týdnu nikdo z kybernetického úřadu neúčastnil.

 

Přesto minulý týden tento výbor s odkazem na informace NÚKIB přijal usnesení o kybernetickém útoku na Ministerstvo zahraničí a výzvu, aby vláda ochraně věnovala pozornost a dostatečné prostředky. Kabinet podle tiskového prohlášení podniká konkrétní kroky k zajištění bezpečnosti významných IT systémů.

Co je nepochopitelné: cca 10% obyvatel státu pronásleduje a uzurpuje 90% občanů České republiky, vydírá je, mají svoji policii, státní zástupce, svoje Lidové milice a konspirátory a zákony to (údajně) dovolují? Občanům může vyhrožovat Kalenský, Břešťan, pouštět totální dezinformace Votápka, urážky zastupitele ODS Novotného, dezinformace a propagandu senátora Fischera a mít dokonce v rukách Českou televizi a Český rozhlas?

To je ta svoboda a demokracie v roce 2019?

Mimochodem, už senátor Fischer vrátil milion korun?

Firma Pražská strojírna chce zpět více než milion korun, který mu vyplatila za to, že se podle nich zavázal vykonávat poradenskou práci, kterou následně neodvedl.

 

Zde důkazy, že jsme reagovali na Skryté Pravdě jako jediní a díky ředitelovi Navrátilovi (NÚKIB)  je dezinformace potvrzena a současně vyvrácena!

Jak rada RRTV (vůdce ČSSD) lustruje spřátelenou Českou televizi: Deník N pro veřejnoprávní médium jako clona dezinformací?