To provinění je tak strašně děsivé, že to běží po celém mainstreamu od Českého rozhlasu po Českou televizi, kde na to v liště upozorňuje celý den. Obrovské články ten zločin, za který jsou dva policisté potrestáni včetně nadřízeného, nenechají nikoho spát. Nikoho na pochybách. Obrací se karta proti Babišovi?

 

Popišme si, co strašného provedli, že celý mainstream je vzhůru nohama a u ANO vypukla panika?

Konkrétně se jednalo o strašné  pochybení jednoho z kriminalistů: mělo administrativní charakter a spočívalo v šetření případu v režimu zákona o policii, a nikoliv v režimu trestního řádu.

Ano, tato strašná chyba otřásla policií, Babišem, politickou scénou a... Jak jinak si vysvětlit dramatické nadpisy viz úvodní foto?

My lidé si spíše myslíme, že nastala pohotovost v blázinci Bohnice, ale asi je to věc úsudku...

 

Zde je celé znění:

Nadřízený obou policistů podle mluvčího Daňka zjistil pochybení dvou policistů. „Konkrétně se jednalo o pochybení jednoho z kriminalistů, které mělo administrativní charakter a spočívalo v šetření případu v režimu zákona o policii, a nikoliv v režimu trestního řádu. Druhým potrestaným byl nadřízený tohoto kriminalisty, který toto pochybení při kontrole práce svého podřízeného nezjistil a zároveň se spolupodílel na rozhodnutí o šetření v režimu zákona o policii,“ sdělil Daněk.

 

A co ale hlavně jde? Dostat do titulků znectění Babiše, znevěrohodnit vyšetřování a hlavně: útoky na policisty se množí a mají stejného jmenovatele: extremistické zastánce Evropské unie a jejich provokatéry. Stačí si poslechnout třeba výroky Novotného nebo Tomasze Peszynskieho.

Tomasz Peszynski: S Amerikou jsem skončil. Nezaslouží si, abych ji měl rád

 

Není to výjimečné

Neuvěřitelná šikana policistů od prapodivných milic Českého helsinského výboru: zadokumentovala policie!