Ústřední výbor Klinika hašišového doupěte Poslanecké sněmovny se dostal do extáze: "my udavači Piráti volali do zbraně gestapo a Čepičku, práskali jsme Babiše i kam chodí na záchod," pláčí Bartoš a Michálek, "a ten drzý Šaroch náš příkaz neposlechl. To by se za Čepičky a Klémy Gottwalda stát nemohlo."

 

 24 hodinový extremistický lynč veřejnoprávní České televize za naše peníze!

Děs!

A další: bývalý bolševik generál Petr Pavel, co zahodil rudou knížku, fanatik sociolog a lepší člověk Ivan Gabal nominován Zelenými, Daniel Koštoval, který byl vyhozen dle veřených zdrojů (Utrpení mladého Koštovala - Euro.cz) pro prapodivnou neschopnost, a samozřejmě Jiří Kolář, který byl za komunistů (prý) perzekvován. Dokonce prý rok pracoval, než šel na vojnu. Ten šok! A víte kdy? V roce 1986 vystudoval. To už všude kolem kvasil konec soudruhů, v Sovětském svaze byl u moci Gorbačov, který se setkával s Reaganem a Margaret Thatcherovou (Thatcherová a Gorbačov si rozuměli,https://ct24.ceskatelevize.cz › svet › 1055838-thatcherova-a-gorbacov-si-r...) a tak prý poslali v roce 1987 Koláře pracovat. Chudinka byl prý v dezolátním stavu, hroutil se na vojně a pak se uchytil v Občanském fóru.  Dnes je s tanečníkem od tyče Jakubem Jandou a bolševikem Petrem Pavlem v Evropských hodnotách. Pozor, to tvrdí on, že pracoval, to není pomluva.

 Tak toto je profil společnosti "demokratických"politiků, osočujících Babiše, dnes už i státního zástupce, jeho nadřízeného, dokonce Piráti obvinili před časem i Evropskou unii! A finále jsou Bohnice...

 

Slavnosti piva Svijany (foto Václav Pokorný)

 

Tradiční demokratické hyeny vyjí

A údajně prý po rozhodnutí Šarocha Pospíšil omdlel, Kalousek hledal provaz, Pekarové jeblo, v České televizi se hledají spacáky po Rumlovi, Barbora Kroužková si učůrává a zuřivě žádá správné odpovědi od správných hostů, Výborný z KDU-ČSL se začal skutečně modlit k Bohu, Fiala z ODS začal přepisovat spisy Čepičky - zeťáka Klémy Gottwalda "Jak poručit justici, nebo jí zakroutit krkem" a rychlík do sběrného tábora "Bohnice" má zelenou.

 

Důkaz "správné" demokracie. Kléma Gottwald má své žáky

A to vše jenom proto, že státní zástupce Šaroch zastavil stíhání na Babiše jako "selským rozumem kravinu" a jeho nadřízený to posvětil.

Městské státní zastupitelství v Praze zastavilo trestní stíhání všech šesti obviněných v kauze Čapí hnízdo včetně premiéra Andreje Babiše (ANO). Vedoucí žalobce Martin Erazím tak potvrdil závěry dozorujícího státního zástupce Jaroslava Šarocha. Podle nich Farma Čapí hnízdo splňovala podmínky definice malého a středního podniku pro získání dotace.

Když minulý týden pražští žalobci informovali o zastavení stíhání premiéra Andreje Babiše a dalších obviněných v kauze Čapí hnízdo, obratem se ozvala Unie státních zástupců a požadovala podrobné vysvětlení. Nyní pražský šéfžalobce Martin Erazím oznámil, že rozhodnutí platí. Tentokrát unie jeho argumenty kvituje s povděkem, říká v rozhovoru pro Aktuálně.cz její mluvčí Ondřej Štastný. Ani to partě Pirátů, kterým se začíná říkat "gestapo" nestačilo.

 

Kdyby tady byla americká základna, tak by si nikdo nedovolil nás neposlechnout, čiší z každého "demokratického" výroku "demokratické" členky ODS .

 

Namazal si prezident Zeman extremistické "tradičně demokratické strany" na chleba?

Hysterie kolem státních zástupců (některých) po analýze Benešové po předání prezidentu Zemanovi ještě  jako poradkyně byla nepřehlédnutelná. Nejvyšší státní zástupce Zeman a další se střídali na obrazovce nikdy neprolhané České televize za pomoci "tradičně protidemokratických stran v čele s TOPnácky 09" jak kašpárkové v divadle. Státní zástupce Zeman dosazený z Bruselu plakal, že mu sice konec nevadí, ale jaksi taksi by mělo být a nemělo být. A že délka a počet vyměněných a ta reforma a divná výměna ministra atd. a tradiční povyk stran tradičních probruselských stran nebral konce. Byla obviněna Benešová už jako ministryně, prezident Zeman a vše si každý může dohledat.

 

Po stažení obvinění Andreje Babiše je vše jinak: Země je kulatá a Pepa Nos. Nebo ode zdi ke zdi. 

Tradičně řvoucí smečka ministran v čele s práskači Piráty, která každého s jiným názorem obvinila z útoku na justici, do této léčky spadla. Najednou ječí smečka demokratická o zkažených státních zástupcích, divné pospolitosti, napadají státního zástupce Šarocha, jeho nadřízeného, žádají prostě prověřit, zda státní zástupci jsou ti správní na správném místě. Ještě stačí, aby TOPnáckové O9 a práskači Piráti volali po návratu gestapa, Čepičky jakožto zeťě Klementa Gottwalda s upozorněním, že obvinění a rozsudky dělá komando Pirátů a ne nějací přiblblí státní zástupci.

A bolševická doba je zpět.

A prezident Zeman se směje: namazal si je na chleba, Piráti, TOPnáckové 09 s Fialou z ODS se odhalili a STAN jim úžasně sekunduje. Pouze KDU-ČSL jako hadi to hrají na obě strany. Možná že jo, možná že ne. Tak co bude s tou reformou státních zástupců, paní Benešová?

Víte, co je nejstrašnější? Že normální člověk neví, zda se má smát, nadávat, nebo plakat.

 

P.S. Dotace jsou zlo. Dotace jsou strašné, bolševické, korupční zlo a je třeba je zrušit.  Ale útočit na jednoho, když většina z tisíců projektů je za účelem získat neoprávněně výhodu před druhým je ještě větší zločin. Je to stejný zločin jako samo korupční prostředí dotací. Ale o tom až příště. A ti, co někoho obviňují z korupce, když sami to europeiské korupční prostředí adorují je už mimo chápání. Prostě opět zloděj křičí chyťte zloděje. A proto je Babiš vinen stejně jako všechny tradiční strany, které to zlo podporují. Mimo u Babiše. Nebo stejně nevinnen!