Ta dáma fakt není normální, je zralá na blázinec, nebo je Česká televize v dezolátním stavu a nařídila jí to. Každopádně Jílková už je zralá za drzost na pár facek a je úžasné, jak se Ovčáček držel. Je to ale ještě veřejnoprávní pořad? Jak to, že takový cvok moderuje hodinový pořad? Nemá být v pořadu Jílková jako moderátor, nikoliv řvát a ječet na jednu stranu, zatímco druhou očividně adorovat? A co RRTV a RČt?

 

Vrábel, Procházková, Hřib: hvězdná pěchota.

 

A protože je to stále stejné, je nepochopitelné, že tam k ní lidé s opačným názorem ještě chodí.

(I když asi o to jde. ZNECHUTIT TO. Když se dá možnost vystoupit i těm s opačným názorem v Čt, musí se přeřvat - vidíte, občané, i oni se k nám majitelům Čt na obrazovku dostali.)

Držte ústa, nikdo se o vaše kydy nezajímá, ječí Jílková

 

A Pirát Hřib má mozek v kýblu?

Prý co udělá Zeman s deficitem, když pořád do Číny létá, ječí Jílková a přiblble se ptá Hřib

No pane moudrý, inteligentní Piráte  Hřibe, ten deficit s Čínou není z důvodu, že nás Čína okrádá, ale že lidé zde kupují výrobky z Číny, protože z Francie, Belgie, či Anglie jsou většinou šíleně drahé.

I v USA si stěžují, že je tam šíleně výrobků z Číny, Hongkongu, dnes i z Pákistánu a dalších států, zatímco drahé americké ani v USA nechtějí.

Co s tím má proboha co dělat prezident Zeman, Piráte Hřibe pražský z Moravy? Pouze se snažit otevřít pro naše firmy v Číně trhy, moudrá hlavo. 

 

Pak  dáma, co údajně studovala Čínu deset let se jménem Procházková: některé dámy kdyby studovaly sto let, nedosáhnou pokroku inteligence, ale když jsou náležitě loajální, čeká je náležitá odměna. A stejně jako zoufalá uječená Jílová nechtěla zoufale slyšet srovnání Katalánska a Hongkongu, zabíjení v Iráku, Saudské Arábii a Číny, mučení na Quantánamu vysoce inteligentní Procházková...

Další "exšpert". Ještě schází Marksová, Maláčová a Valachová

 

Tak na co je pořad, kdy šílená Jílková povinně ječí vždy na jednu stranu, se kterou Česká televize a Pražská kavárna nesouhlasí, byť tam pozve hosty k vzájemné diskuzi?

Ve slušné společnosti by Jílková nemohla dělat ani uklízečku, či hajzlbábu, ale v České televizi lze na obrazovku poslat kohokoliv. Hlavně když umí urážet a dehonestovat. Je to na zvracení.