Z vložek Always zmizí ženský symbol Venuše, který je s nimi historicky spjatý. Společnost Procter & Gamble podlehla naléhání transgenderových aktivistů a odstraní z obalu symbol ženského pohlaví, informovala CNN. Jak uvedl jeden z diskutérů: „Ne všichni, kteří menstruují, jsou ženy! To by se mělo tesat do kamene, aby ti, kteří přijdou po nás, lépe pochopili, proč naše civilizace zanikla.“

 

„Přes více než 35 let Always podporuje dívky a ženy a budeme v tom pokračovat,“ uvedla společnost. „Jsme také zavázáni k diverzitě a inkluzi a jsme na kontinuální cestě k pochopení potřeb všech našich spotřebitelů.“

 

Aktivistům se ustupuje, rozum se hází do žita

Zajímavé, jak nadnárodní firmy neustále ustupují všemožným aktivistům, které nikdy nikdo nikam nezval a všude je jich plno. Naopak selský rozum a věda – kterou se jinak třeba v rámci „globálního oteplování“ ohánějí - jim v otázce genderu nic neříká. Tady se totiž z nějakého důvodu nehodí.

Bohužel to, co by dřív působilo jako vtip od Monty Pythonů nebo České sody, se stává tragikomickou realitou. A vtip o rozdojeném kozlu v SSSR v západní společnosti pomalu nabývá obludných rozměrů – ale v realitě.

Tak tedy zítra ráno vstanu, opařím se čajem a začnu menstruovat. Jsem rád, že vložky Always mě nebudou diskriminovat. A když ne menstruovat, tak se mi třeba budou ony hygienické potřeby hodit třeba v rámci hemoroidů. Co víc si přát?

 

Ministr zahraničí bude v rámci svaté války za LGBT potěšen

A radostí musí být celý pryč i ministr zahraničí Tomáš Petříček, který ve čtvrtek sdílel na Twitteru příspěvek, podle kterého je se svými partnery odhodlán bojovat proti diskriminaci LGBTXYZ osob.

„Společně s #EU a dalšími našimi partnery jsme odhodláni bojovat proti diskriminaci #LGBTI osob. Práva a svobody zakotvené v mezinárodním právu v oblasti lidských práv se vztahují stejně na všechny jednotlivce bez rozdílu, včetně LGBTI osob. @ILGAEurope,“ napsal Petříček.

Jsem tedy zvědav, jak si vyšlápne na Saúdskou Arábii a další arabské země. Jsem zvědav, jak se vyjádří vůči islámu, který si s LGBT úplně netyká, ale který jinak v jeho straně je brán jako mírumilovné náboženství lásky a míru. Pokud tedy k tomu vůbec mezi chováním čmeláků a tvrdými vyjádřeními na Twitteru proti Iránu bude mít vůbec čas.

 Tomáš Vyoral

 https://www.iprima.cz/