Takže bolševická záloha z roku 1989 prý je ta správná partaj, co nám dnes velí z tribun a hlásá opět jedinou pravdu. Totéž bylo v roce 1949, kdy se řezala tlupa komunistických kádrováků a věšela Horákovou s ostatními komunisty.

 

Země je kulatá a dějiny se stále opakují

17. listopad 1989

Socialistický svaz mládeže  (zkráceně SSM) v čele s Monikou Pajerovou a dalšími napochodoval do ulic v průvodu, které odsouhlasil ÚV KSČ na svém zasedání. A protože tato bolševická záloha dostala povolení, všichni včetně Václava Havla zmizeli mimo Prahu. Něco se ale zvrtlo, ke komunistické záloze se přidali i dospělí nekomunisté a průvod nešel cestou, jak měl.

Toho využil provokatér, a poslal proti komunistické záloze "Veřejnou bezpečnost", protože ani vedení ÚV KSČ v Praze nebylo a rozhodoval nějaký nýmand. Pak někdo rozhlásil, že policie zabila Šmída, lid se vzbouřil a komunistická záloha SSM odhodila knížky a dosápala se do funkcí.

Tolik ve stručnosti k dnešním kádrům, jejich minulost je temně komunistická a dnes opět bojuje mladá komunistická strana pod názvem Milion chvilek, Člověk v tísni a další prapodivné hodnoty proti komunistům, aniž se národa ptají, co skutečně chce. A všimněte si, kdo vede nezisk "Člověk v tísni", kdo je ve studiu totality, a třeba výčet jmen: Václav Bartuška, Marek Benda, Jan Bubeník, Igor Chaun, Petr Jarchovský, Vlastimil Ježek, Tomáš Klvaňa, Martin Mejstřík, Monika Pajerová, Šimon Pánek nebo Pavel Žáček.

Tolik ve stručnosti k dnešním 17ti listopadovým dnům nenávisti.

 

Mladí soudruzi, kteří si dnes říkáte Evropské hodnoty: polibte si s vaší komunisticko-socialistickou bruselskou deklarací... Šos!

 

 P.S. Napsáno od plic, ale upřímně. Protože byli tací, co SSM odmítli. Například Greenhorns narozdíl od Hrušínských a podobných ač nejlepší, zůstali neshrbení, ale cestu si museli tvrdě prošlapat. Bez protekce. Kdo byl protekční šmejd, šel přes SSM. My jimi pohrdali a pohrdáme dodnes. Nejsme korouhvičky. My totiž protestovali proti bolševikům skutečně a dnes se můžeme protekčním spratkům hrdě postavit. Proto nás lidé jako Jourová nenávidí. Nás 50+. Jsme skutečné svědomí národa.