My chceme počasí, volala Letná. Ještě jaksi nebylo, aby jaksi nebylo. Ach Bože, ty to vidíš, zvolal by věřící křesťan. Dnes už na Letnou nejezdí cirkus Humberto. Je nahrazen "Milionem chvilek". A traktory jedou. A Troll či Benjamin Roll, který se narodil v roce 1995 nám hlásá, co si máme myslet, jak strašně jsou utiskovaní lidé v Rusku, v Hongkongu, zatímco političtí vězni v Katalánsku jsou sprostí vrahové či co.

 

 

A nejúžasnější je zpráva, že Zrzounek Minář už dosáhl komunismus

(Důkaz je, že první soudní stání dáma, co se soudí s Babišem, že všechny svozy na Milion chvilek byly jako v komunismu zdarma, vyhrála, protože Babiš říkal, že to platí Milion chvilek.)

Nikdo neplatí autobusy, nikdo neplatí svoz, vše je zdarma, tribuna je zdarma, ozvučení je zdarma a tento zemský ráj napohled na zemi, kdy už nikdo neplatí nic, zařídil Timur a jeho parta, vlastně Milion chvilek. Teda, alespoň to tvrdí pošuci z Letné. My normální samozřejmě ne.

Já bych rád položil otázku Huťkovi a dalším angažovaným hudebníkům Evropské unie: my jsme se smáli Sokolovu a soutěžím za Rudým praporem, kde zpívali angažovaní hudebníci. Dnes trapně poskakuje Huťka na Letné jako správný bolševik v jednom šiku a opět volá: urá, urá, urá...

Všimli jste si, že v České televizi defilují zástupci jedné extremistické skupiny - zástupci 5% občanů, zatímco tam nesmí nikdo promluvit z těch, co mají jiný názor?

A fraška největší: všimli jste si, že všichni bourají, každý je nespokojený s počasím, další Babišem, strejdou Vonáskem, ale ani jedna pozitivní myšlenka? Všichni odstupte, vše zbouráme a co bude dál?

 

A bez ironie z trapného dne na Letné: demonstrace dělá stále stejná, zakomplexovaná skupina, která zuří, že každé volby prohraje, protože nemá žádnou myšlenku. Chtějí počasí? Jasně, ale jaké? Když prší, traktoristé chtějí dotace proti dešti, když je sucho, chtějí dotace proti suchu.

Studenti protestují proti učení, proti matematice, proti češtině, žádají dotace na nezisk a žádnou zodpovědnost.

My budeme pracovat, a jim předávat peníze. To je ten jejich komunismus, který nazývají Havlovou demokracií: plaťte, sypejte penízky, ať se máme líp, žádá mládež od těch "blbých" dělníků. A jdou místo učení demonstrovat. 

Je rok 2019.

 

Žádáme dotace na jaro, léto, podzim a zimu!

 

A proboha, paní Dano Němcová, ten pochod 17. listopadu byl povolený průvod komunistické zálohy SSM z ÚV KSČ! Tak co to plácáte?

To jste zapomněla?

A proboha Báro Hrzánová, porovnejte "masakr" 17.listopadu 1989

a skutečné masakry

na protestující v Katalánsku a ve Francii

či zákroky na nás, když jsme protestovali proti okupaci vojsk Varšavské smlouvy!

 

A už vůbec nikomu nepříjde, že soukromá partička T- Mobile nás fízluje, šmíruje a klidně oznámí: Mobilní operátor T-Mobile uvedl 257 000 lidí na Letné. A STBáci v roce 2019 mají pré. O tom se těm STBákům za bolševika ani nesnilo. Museli si vše odšlapat a osobně zjistit.

Tak co je dnes lepší v údajné demokracii a svobodě?

 P.S. Vím, že to není korektní nadpis: ale je na zamyšlení. Ty dotace za bolševika byly tak obrovské, že už nebyly peníze na nic a tak komunisti odešli od válu. Pokojně a v klidu. Sametově. A dnes Evropská unie nás nutí ke stejnému.